Львів’янки здобули медалі юнацького важкоатлетичного чемпіонату України

15:44 18 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Миколаєві відбувся чемпіонат України серед юнаків та дівчат віком до 15 років з важкої атлетики.

Про це повідомили в четвер, 18 жовтня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Цьогоріч важкоатлетичний турнір зібрав рекордну кількість учасників: понад 100 дівчат та 140 хлопців із 21 області України. Львівщину представляли дві юні спортсменки – Марія Куц у ваговій категорії до 40 кілограмів та Вікторія Гринчук у ваговій категорії до 59 кілограмів».

«У результаті важкої конкурентної боротьби Марія Куц виборола друге місце з 37 кілограмами в ривку. На жаль, остання спроба у поштовху на 45 кілограмів не була зарахована суддями, що перемістило спортсменку на п’яту сходинку в сумі двоборства. Проте Марія Куц змогла встановити новий рекорд України у ривку (37 кілограмів) серед дівчат віком до 13 років, який залишився незмінним до завершення змагань. Також наша юна атлетка зафіксувала новий рекорд України у поштовху (43 кілограмів) серед дівчат віком до 13 років», – поінформували в облдержадміністрації.

«До останньої спроби тривала боротьба і серед юних спортсменок вагової категорії до 59 кілограмів. Наша 14-річна спортсменка – Вікторія Гринчук, використавши вдало усі шість спроб, виборола срібло чемпіонату України у сумі двоборства. Також в активі Вікторії мала бронза у ривку (53 кілограмів) та срібло у поштовху (66 кілограмів)», – повідомили в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів