Львів’янки тричі перемогли в Балтійській лізі

15:20 30 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Галичанки» в інтернет-мережі

«Галичанка» втримала лідерство у турнірній таблиці.

У неділю, 29 січня, у  Гарляві (Литва) завершився четвертий тур жіночої Балтійської гандбольної ліги, в якому львівська «Галичанка» здобула три перемоги й зазнала двох поразок, але втримала лідерство в її турнірній таблиці. Зокрема, львів’янки перемогли з рахунком 28:13 «Городнічанку» з білоруського Гродно, а також литовські команди – «Жальгіріс» (Каунас) та «Гарляву» (Каунаська обл.) – з рахунком 26:16 та 19:17 відповідно.

Натомість програла «Галичанка» двом білоруським командам «БНТУ-Бєлаз» (Мінськ) та  ГК «Гомель» – з рахунками 21:24 та 12:22 відповідно. Турнірне становище команд після  четвертого туру (20 ігор):

1. «Галичанка» – 32 очки;

2. «БНТУ-Бєлаз»  – 31;

3. ГК «Гомель» – 30;

4. «Жальгіріс» – 15;

5. «Гарлява» – 10;

6. «Городнічанка» – 2.

За підсумками четвертого туру двох гандболісток «Галичанки» назвали найкращими (таких відзнак удостоїлись по дві гравчині у кожній команді). Серед львів’янок найсильнішими визнали  їх капітана – ліву півсередню Лесю Смолінг, а також праву крайню Наталію Воловник.

Про це повідомили сьогодні, 30 січня, в управлінні фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів