Львів’ян запрошують на «Galicia Motocross Fest»

10:55 12 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління молоді, сім'ї та спорту ЛМР в інтернет-мережі «Facebook»

У неділю на Майорівці змагатимуться за «Відкритий Кубок Львова з мотокросу».

«Громадська організація «Інститут Суспільних Ініціатив» запрошує львів’ян та гостей міста взяти участь у «Galicia Motocross Fest», який відбудеться уже цієї неділі, 12 червня, з 11.00 до 19.00», – повідомили сьогодні, 12 червня, в прес-службі міськради., де також розповіли подробиці:

«У рамках фестивалю «Galicia Motocross Fest» буде організовано «Відкритий Кубок Львова з мотокросу». Змагання проводитимуться у шести класах: 65 кубічних сантиметрів, 85 кубічних сантиметрів, професіоналів, аматорів, квадроциклів і мотоциклів з візком.

Змагання зберуть понад 50 учасників з України та Європи, а також понад 1000 глядачів.

Метою проекту є проведення культурно-спортивного заходу для популяризації спорту та здорового способу життя серед населення, через відновлення регулярних змагань, підтримку мотивації спортсменів, відновлення слави про легендарну мототрасу «Майорівка», на якій проходили етапи чемпіонату України, ранги кубка Європи тощо.

Захід реалізовується за підтримки Британської Ради, ГО «Project#1», ГО «Час справедливості», МСК “Майорівка-Мото” та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Місце проведення заходу – мототраса на Майорівці (біля «Медової печери», геологічної пам’ятки природи Винниківського лісопарку між вулицями Медової Печери й  Китайською).

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив: «Ми підтримуємо усі види спорту, які популяризують активний та здоровий спосіб життя та прагнемо щоб якомога більше мешканців та гостей нашого міста долучались до спортивних заходів не лише у якості учасників, а й глядачів. Підтримка учасників є дуже важливим аспектом у змаганнях, тож ми запрошуємо усіх бажаючих відвідати цей видовищний захід та отримати багато позитивних вражень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів