Львівський нацгвардієць за 3 години 26 хвилин під час марафону втратив 3 кілограми ваги і 1 см зросту

11:46 19 листопада 2020 р.

Фото до новини

Інструктор з фізичної підготовки та спорту 2-ї Галицької бригади Нацгвардії України, старший сержант Руслан Гаджиєв подолав свій перший у житті марафон, пробігши 42 км 195 метрів.

Цей забіг відбувся у місті Києві на Трухановому острові. Кілька сотень спортсменів зійшло на дистанції у 30 кілометрів.

«Кожні 5 кілометрів можна було підживитись фруктами, і одного разу я пропустив взяти їжу. Біг - і мені дуже хотілось їсти. Побачив хлопця з бананом і, мабуть, я подивився на нього такими голодними очима, що на бігу він поділився зі мною бананом. Я був дуже вдячний йому, - розповів Руслан Гаджиєв.  

Каже, що справжній марафон  для нього почався десь на 35-му кілометрі. Саме тоді йому стало справді важко. Сил додавала думка про те, що на фініші його чекає кохана людина - Галина Мельник, бронзова призерка Європейських ігор з карате. 

Руслан Гаджиєв біг без зупину 3 години 26 хвилин. За цей час він втратив 3 кілограми та 1 сантиметр зросту. Запевняє, що повернеться до своєї норми вже за кілька тижнів. 

Цього року Руслан пробіг вже 12 півмарафонів. Останній буде у Дніпрі, після цього невеличка перерва, але не від тренувань. Нацгвардієць у 2021 році планує пробігти два марафони. Для цього тренується щодня, відпочиває лише у неділю. 

Про це DailyLviv повідомила офіцер групи інформації і комунікації військової частини 3002 Національної гвардії України Аліна Новікова. 

Ковзанка у Львові: з масками, дезінфекторами, скринінгом і соцдистанцією

У жеребкуванні футбольна збірна України матиме більше шансів, ніж на полі у Швейцарії

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів