Львівські волейболісти двічі перемогли у фіналі чемпіонату України вінницьких

13:15 18 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: kazhany.lviv.ua

У Львові відбулися перші два матчі фінальної серії плей-офф чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги між ВК «Барком-Кажани» та ВК «Серце Поділля».

«Кажани» двічі перемогли свого суперника під акомпанемент колосальної підтримки вболівальників. Перша гра завершився 16 квітня з рахунком 3:0 (25:21, 25:20, 25:9) на користь «кажанів». У другій 17 квітня теж із рахунком 3:0 (25:18, 25:23, 25:17) перемогли львів’яни.

Тренер «кажанів» Угіс Крастіньш зазначив: «Перш за все треба подякувати нашим глядачам і групі підтримки. Дуже приємно, що саме така атмосфера в залі. Велике їм спасибі! Попри те, що дві гри ми виграли із рахунком 3:0, матчі були різні. Вчора ми дуже сильно зіграли на блоці. Набрали 17 блоків.За три партії це дуже багато. Другий матч був рівніший. Добре, що ми тримали планку у другому матчі, бо друга гра завжди тяжча.Ми обійшлись без організаційних провалів. При результаті 15 набрали очки, що дозволило нам спокійно грати до кінця партії. Ще раз хочу виділити нашого глядача, це наш додатковий гравець».

У матчі-відповіді у Вінниці, який відбудеться 24 квітня, «кажани» обіцяють ще більшу тактичну підготовку. Про це повідомили в прес-службі ВК «Барком-Кажани».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів