Львівські курсанти стали чемпіонами ЗСУ зі стрільби

12:32 18 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Команда Львівської національної академії сухопутних військ стала тріумфатором чемпіонату ЗС України зі швидкісної стрільби серед вищих військових навчальних закладів.

Про це повідомили в п’ятницю, 18 жовтня, у міністерстві оборони України, де також розповіли: «У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії відбулась першість. Участь у ній взяли вісім команд зі всіх вищих військових навчальних закладів, по 8 учасників у кожній».

«Офіцери та курсанти змагалися у влучності, уражаючи спеціальні мішені з пістолета Макарова та автомата АК-74. Судді оцінювали учасників змагання за швидкістю виконання стрільб та точністю влучання у мішені», – поінформували також у міністерстві.

«На кожне виконання вправи з пістолета учасникам дається по три магазини з п’ятьма набоями у кожному. Вони повинні влучити у три мішені, визначені Міжнародною конфедерацією практичної стрільби, що розташовані на відстані 15, 10 та п’ять метрів. Для стрільби з автомата вони отримують три магазини з 10 набоями у кожному. Мішені були розташовані на відстані 20, 10 та п’ять метрів», – розповіли також у міністерстві.

«За результатами виконання вправ стрільб з пістолета, кращими стали учасники команди з Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Другими у цій номінації стали стрільці з Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, які також були кращими у стрільбі з автомата та посіли перше загальнокомандне місце», – повідомили також у міністерстві.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів