Львівські «Карпати» зіграють ще чотири товариські матчі

17:24 4 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

«Карпати» повернулися до Львова після першого турецького збору.

Про це повідомили в інформаційному центрі «Карпат», де також розповіли: «Кілька днів відпочинку й вже в четвер, 7 лютого, делегація «зелено-білих» вирушить на другий тренувальний збір до Антальї. Команда Фабрі Гонсалеса проведе на Середземноморському узбережжі чотири поєдинки».

«10 лютого «Карпати» зіграють з мінським «Динамо», яке кілька днів тому очолив українець Роман Пилипчук. У минулому сезоні клуб зі столиці фінішував на третій сходинці чемпіонату Білорусі. Наступний спаринг «зелено-білі» проведуть 13-го лютого. Ім’я суперника поки що з’ясовується», – поінформували також на сайті «Карпат».

«Через три дні, 16 лютого, «Карпатам» протистоятиме «Кайрат», з яким львів’яни вперше зустрілися ще у 60-х, а згодом провели понад десяток матчів у Вищій лізі чемпіонату СРСР. Заключний поєдинок на других турецьких зборах «леви» зіграють 19-го лютого проти польської «Битовії», яка виступає у другому дивізіоні», – розповіли також в інформаційному центрі «Карпат».

«24 лютого «Карпати» проведуть перший офіційний матч року – зустрінуться в Полтаві з місцевою «Ворсклою» в рамках 19-го туру УПЛ», – повідомили також на сайті «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів