Львівські «Карпати» залишають Голодюк і Мисак

14:28 22 червня 2018 р.

Олег Голодюк

Олег Голодюк
Фото: dynamo.kiev.ua

Віце-президент ФК «Карпати» Олег Смалійчук розповів трансферні новини.

Віце-президент ФК «Карпати» Олег Смалійчук повідомив: «Насамперед, наш клуб вдячний Себі Рібасу та Олексію Шевченку – вони проявили справжній професіоналізм. Отримавши пропозиції від інших клубів, ми дуже швидко дійшли згоди та порозуміння. Ці переходи влаштували три сторони – тому, можна вважати їх абсолютно вдалими».

Олег Смалійчук розповів також: «Карпати» залишають Роман Мисак та Олег Голодюк. Із Романом, за згодою сторін, ми вирішили не продовжувати угоду. Голодюку запропонували новий контракт, але після тривалих роздумів він відмовився – прагне шукати нові виклики у своїй кар’єрі. Перешкоджати такому бажанню ми не можемо. Тому від щирого серця дякуємо хлопцям за чесну та сумлінну роботу в «Карпатах», за їхню відданість та професіоналізм. Обоє – наші вихованці. «Карпати» – їхній дім. Я впевнений, вони до нас ще повернуться».

Віце-президент ФК «Карпати» повідомив також: «В Андрія Нестерова термін дії угоди завершується 30 червня. До останнього дня тривали переговори щодо продовження, але буквально в середу, під час тренування, Андрій зазнав травми, йому необхідна операція та кілька місяців реабілітації. Зважаючи на такі обставини, ми вирішили підписати із ним контракт, адже не можемо кинути напризволяще свого гравця. Однозначно віримо, що після реабілітації Андрій повернеться і знову стане лідером нашої оборони. Ми зробимо все, щоб якомога швидше поставити Нестерова на ноги – «Карпати» своїх не залишають».

Олег Смалійчук розповів також: «У таборі «Карпат» знаходяться двоє потенційних новачків. Центральний захисник Олексій Ковтун – українець, який до останнього часу грав за «Мінськ». Ми слідкували за ним останні півроку. Впевнені, що він підсилить нашу команду. Як тільки прибуде його представник, ми відразу підпишемо контракт. Олексій хоче бути «левом» і залишитися у Львові. Герман Пеньков знаходиться в розташуванні нашого клубу із дозволу президента «Сталі» Вардана Ісраеляна. Тренери ним задоволені, він підходить команді. Сподіваюся, найближчим часом ми підпишемо з ним офіційну угоду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів