Львівські «Карпати» уклали контракт з уругвайцем

17:15 17 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Черговим новачком «зелено-білого» клубу став Кевін Мендес.

Про це повідомили у вівторок, 17 липня, в інформаційному центрі ФК «Карпати», де також розповіли: ««Карпати» придбали уругвайця в італійської «Роми». Контракт 22-річного півзахисника з «левами» укладено строком на три роки».

«Кевін Мендес народився 10 січня 1996 року в місті Тринідад (Уругвай). В юному віці залишив рідне місто і перебрався в столицю Уругваю – Монтевідео, де займався у школі «Пеньяроля». У 2014 році дебютував у головній команді столичного клубу».

«У січні 2015 року Кевін Мендес розпочав підкорення Європи, коли підписав чотирьохрічний контракт з «Ромою». Згодом римляни віддали уругвайця в оренду «Перуджі». У 2016 році Мендес був орендований швейцарською «Лозанною». Влітку минулого року на правах оренди перейшов у італійський клуб «Вітербезе». Виступав за юнацькі збірні Уругваю, починаючи з команди U-17. Учасник юнацького чемпіонату світу у складі збірної U-17 у 2013 році (5 матчів, два голи) та молодіжного чемпіонату світу U-20 у 2015 році (два матчі)», – поінформували також у прес-службі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів