Львівські «Карпати» прийматимуть «Маріуполь»

09:40 11 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: footboom.com

Львівські «Карпати» проведуть у неділю, 11 серпня, свій другий домашній поєдинок у новому сезоні.

Суперником «левів» буде «Маріуполь». Розпочнеться протистояння о 19:30 на стадіоні «Україна».

«Зелено-білі» стартували у новому чемпіонатіз двох поразок від лідерів УПЛ. Спочатку в рідних стінах поступилися «Динамо» (0:2), а згодом зазнали поразки від «Шахтаря» (0:3).

Обидва поєдинки схожі між собою і їх об’єднує час, коли у ворота команди Олександра Чижевського залітали голи. Кожного разу «Карпати» пропускали двічі наприкінці першого тайму.

Відтак, на перерву доводилося йти з 0:2 в пасиві. Тільки-от донеччанам вдалося ще одного разу забити гол у другому таймі.

У маріупольців на старті також виробилася певна особливість. Спочатку підопічні Олександра Бабича програли 1:2 «Колосу», а потім з таким же рахунком здолали «Олександрію».

Потішив приазовців Руслан Фомін, який відзначився голами в обох матчах. Слід зауважити, що лідер атак «Маріуполя» до цього востаннє забивав ще у травні.

У четвер «Маріуполь» провів непростий матч у Лізі Європи проти АЗ. Видатна гра Рустама Худжамова у воротах дозволила українській команді зберегти шанси на прохід у наступний раунд і здобути непоганий результат напередодні виїзду в Нідерланди.

Не виключено, що у неділю тренерський штаб маріупольців застосує ротацію і дасть перепочити кільком виконавцям, які виходили на поле посеред тижня.

У загальну групу «левів» повернулися Максим Грисьо та Крістіан Понде, які у новому сезоні ще не потрапляли у заявку команди на матчі УПЛ.

«Карпати» – «Маріуполь»

Матч 3-го туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги.

11 серпня. Початок –19:30. Львів. Стадіон «Україна»

Арбітр – Костянтин Труханов (Харків). Асистенти арбітра: Володимир Шланчак (Городище), Тарас Клименко (Київ). Четвертий арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ).

Орієтовні скоади команд за версією інформаційного центру «Карпат»:

«Карпати»: Кудрик, Вакуленко, Кучер, Мартінс, Дубінчак, Вербний, Кльоц, Войковіц, Ді Франко, Гуцуляк, Лейоус.

«Маріуполь»: Худжамов, Яворський, Чоботенко, Кирюханцев, Биков, Чех, Федорчук, Мишньов, Чурко, Вакула, Фомін.

Усе це розповіли в інформаційному центрі «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів