Львівські «Карпати» прийматимуть луганську «Зорю»

09:30 12 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: unian.net

У неділю, 12 серпня, об 17:00 стадіоні «Україна» розпочнеться поєдинок четвертого туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги сезону 2018-2019 років.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати, де також розповіли: «Львівські «Карпати» проведуть свій четвертий поєдинок у новому сезоні. Як і три попередні зустрічі, двобій із «Зорею» відбудеться у тому ж місці, в той же час – стадіон «Україна»

Матч з «Карпатами» для луганців розбавить очне протистояння із португальською «Брагою» у вигляді двох матчів за тиждень в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Перша зустріч в Запоріжжі відбулася у четвер і завершилася внічию 1:1. Гості забили першими, однак вже через дві хвилини Олександр Караваєв зрівняв рахунок красивим ударом зльоту. Після недільної гри з «Карпатами» на команду Юрія Вернидуба чекає вояж у Португалію, де відбудеться матч-відповідь з «Брагою».

У чемпіонаті позаду лише три тури, а «Зоря» вже відчула всю гаму емоцій. У стартових зустрічах з представниками України в єврокубках луганці перемогли і поступилися. В матчі-відкритті сезону «чорно-білі» здолали «Маріуполь» (2:1), а потім програли «Олександрії» (0:1). В попередньому турі підопічні Вернидуба розписали нічию з «Чорноморцем» (1:1). Аналогічні результати на старті і в «Карпат». Поразка «Олександрії» (0:2), перемога над «Чорноморцем» (1:0) та нічия з «Олімпіком» (2:2).

У минулому сезоні «леви» двічі зустрічалися з луганцями, а на другому етапі виступали у різних шістках. Якщо у матчі першого кола у Запоріжжі команди м’ячів не забивали, то у львівському поєдинку «Зоря» в другому таймі відзначилася двічі й святкувала перемогу з рахунком 2:0.

Ключова втрата луганців на початку сезону – Артем Громов, який протягом найближчого часу не зможе допомогти команді. Керівництво клубу обіцяє закрити проблемну позицію в атаці бразильським нападником, однак, скоріш за все, це відбудеться вже після поєдинку у Львові. У «Карпат» також не без втрат – продовжує заліковувати травму центральний захисник Андрій Нестеров.

Пряму трансляцію матчу покаже телеканал «ZIK».

Прем'єр-ліга сезону 2018-2019 років. Матч 4-го туру. «Карпати» (Львів) – «Зоря» (Луганськ)

12 серпня. Початок – 17:00. Львів. Стадіон «Україна»

Арбітр – Микола Кривоносов (Київ).

Асистенти арбітра: Олександр Холодинський (Лозова), Михайло Маланчук (Кіцмань).

Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»:

«Карпати»: Кучинський, Мірошніченко, Мегреміч, Федецький, Лебеденко, Вербний, Голодюк, Мякушко, Ді Франко, Карраскаль, Швед.

«Зоря»: Махарадзе, Сваток, Вернидуб, Чеберко, Караваєв, Каменюка, Кабаєв, Гордієнко, Арвеладзе, Сілас, Рафаель.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів