Львівські «Карпати» прийматимуть «Десну» на стадіоні «Україна»

10:40 18 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

У суботу, 18 травня, о 17:00 на стадіоні «Україна» у Львові розпочнеться матч 29-го туру чемпіонату країни з футболу серед команд прем’єр-ліги між «Карпатими» й чернігівською «Десну».

Про це повідомили в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати», де також нагадали, що в минулому турі «Десна» перервала невдалу серію з трьох поєдинків без перемог. Чернігівська команда вдома здолала «Олімпік» (2:1). Натомість «Карпати» все ще переживають не найкращий період – протягом останніх п’яти турів «леви» не знають перемог.

«Карпати» й «Десна зустрічалися в цьому сезоні команди тричі й «зелено-білі» поки що не можуть обіграти чернігівців. Все почалося з дебютного матчу Жозе Мораіша, який завершився внічию 2:2. У поєдинку другого кола, який знову став знаковим для екс-наставника львів’ян, «Карпати» зазнали поразки (0:2), а Жозе Мораіш офіційно залишив посаду головного тренера «Карпат». Перша зустріч команд в рамках плей-оф УПЛ також увінчалася тріумфом «Десни» 2:0.

У суботній битві «Карпатам» не зможе допомогти захисник Аді Мегреміч – в попередньому турі боснієць отримав восьму жовту картку в сезоні. Також під питанням участь у матчі Ніки Сандохадзе. Через ушкодження на тижні тренування пропускали Олексій Гуцуляк, Мартін Онгла та Папа Гуйє.

«Десна» давно убезпечила себе від вильоту і налаштована на здобуття «Трофею престижу». У «Карпат» інші за формою, проте схожі за змістом завдання. Майбутні чотири тури «зелено-білі» повинні використати у якості шансу на порятунок та збереження місця в УПЛ.

Пряма трансляція протистояння на «Україні» розпочнеться на телеканалі «ZIK» о 17:00.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів