Львівські «Карпати» проведуть свій перший офіційний поєдинок у 2020-му році

10:00 23 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/FCKarpatyLviv

У неділю, 23 лютого, о 14:00 на стадіоні «Україна» у Львові розпочнеться матч19-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем’єр-ліги, в якому львівські «Карпати» прийматимуть СК «Дніпро-1».

До нового футбольного року обидві команди готувалися в Туреччині. Дніпряни розділили зимові збори на два етапи підготовки, в рамках яких зіграли 10 поєдинків.

Загалом підсумки спарингів СК «Дніпро-1» складно назвати вдалими. Лише дві перемоги, одна нічия та сім поразок (різниця м’ячів – 9:17). Проте зовсім іншою може бути картина вже в офіційних матчах, до яких команда Дмитра Михайленка підходить у хорошому тонусі.

Більше того, за час зимової паузи СК «Дніпро-1» провів якісну селекційну роботу і суттєво оновив кадровий потенціал. Не обійшлося без карпатівського сліду – аргентинець Франціско Ді Франко відтепер гратиме у Дніпрі.

Майбутній суперник «зелено-білих» поповнився також бразильцем Лукасом Тейлором та Володимиром Адамюком, які раніше виступали за ФК «Львів» (Тейлор донедавна грав у Португалії). У добре знайому команду повернувся колишній захисник збірної України Олександр Сваток, який виступав за хорватський «Хайдук».

З чеського «Яблонця» в Україну повернувся Андрій Цуріков. А ще дніпряни підсилили лінію атаки новоспеченим чемпіоном Білорусі Олексієм Хобленком.

Львівські «Карпати» теж мали насичену програму підготовки до нового року. На турецькій землі «леви» провели шість спарингів. Як наслідок – дві перемоги, три нічийних результати та одна поразка (різниця голів 11:8).

Крім того, команда Романа Санжара підписала досвідченого воротаря Антона Каніболоцького, грузинського захисника Андро Гіоргадзе, півзахисників Олексія Хахльова, Володимира Танчика, Геннадія Пасіча та сенегальського нападника Матара Діейє.

«Карпати» – «Дніпро-1»

23 лютого. Початок – 14:00. Львів. Стадіон «Україна»

Арбітр – Дмитро Кутаков (Бровари). Асистенти арбітра: Сергій Приступа, Євген Петраков (обидва – Київ).

Дискваліфікація: Ігор Когут, Максим Лопирьонок, Олександр Назаренко (усі –СК «Дніпро-1»).

Усе це розповіли в інформаційному центрі «Карпат». Як інформував «Щоденний Львів», у футбольному клубі «Карпати» запевнили: «ФК «Карпати» офіційно повідомляє, що корпоративні права будуть безкоштовно передані у власність громади міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів