Львівські «Карпати» програли галичанам

20:45 22 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/FCKarpatyLviv

Львівські «Карпати» розпочали новий сезон доволі незвично – виставковим та атмосферним матчем у Галичі, який відзначає 1120-ту річницю з часу першої літописної згадки.


Про це повідомили в п’ятницю, 22 червня, в інформаційному центрі ФК «Карпати», де також розповіли: «Мальовниче містечко над Дністром прийшло на стадіон ледь не в повному складі. Подивитися на Федецького, Карраскаля та Мякушка, а ще підтримати своїх хлопців, які стали чемпіонами Івано-Франківської області завітало кілька тисяч уболівальників – усі місця, як сидячі, так і стоячі були зайняті. Галичани розташувалися по всьому периметру поля, у відведених ділянках – словом, можна було спокійно оголошувати аншлаг».

«Команда з Галича має можливість займатися на доволі пристойного рівня футбольному полі, поруч також є ще одне синтетичне. Взагалі, спорткомплекс «Колос» виглядає дуже охайним та доглянутим. Видно, що президент клубу Володимир Магаль піклується та дбає про своє дітище», – поінформували також у прес-службі ФК «Карпати».

«Початку матчу передувала невеличка урочиста церемонія, де господарі подякували «Карпатам» за приїзд, побажали успіхів у матчах прем'єр-ліги, а ще подарували красиву ікону – для захисту та духовного натхнення.  Олег Бойчишин розділив усіх гравців (за винятком Варгаса, Кортеса та Бедойї) на два склади. Розпочинали «Карпати» так: Пеньков, Федецький, Веремієнко, Лобай, Толочко, Ербес, Ременюк, Гуцуляк, Чачуа, Карраскаль, Акулінін», – розповіли також у прес-службі ФК «Карпати».

«Дуже швидко господарі відкрили рахунок – точний удар вдався Турчанському. Після цього галичани надійно закрилися, а «Карпати» почали штурмувати ворота суперника всіма ресурсами. Грали команди по-бойовому, без оглядки на товариський статус матчу. Іноді й іскри літали, а підкатів та штовханини не бракувало з обох сторін. «Леви» мали достатньо можливостей для того, щоб і рахунок зрівняти, і вперед вийти, але м'яч вперто оминав ворота «Галича». Карраскаль, Лобай, Чачуа та Гуцуляк були найближчими до того, щоб відзначитися, але не склалося – довелося йти на перерву в статусі переможених», – поінформували також у прес-службі ФК «Карпати».

«Другий тайм «зелено-білі» почали в такому складі – Задерейко, Мірошніченко, Сандохадзе, Лебеденко, Толочко, Вербний, Мякушко, Ді Франко, Войтович, Санчес, Швед. Якщо у першій половині гри переважала жорстка боротьба, яку пропагували, зокрема, Федецький, Акулінін та Чачуа, то по перерві команда почала грати в зовсім інший футбол. Без габаритних гравців карпатівці почали використовувати дрібний та середній пас, а також швидкісні проходи флангами», – розповіли також у прес-службі ФК «Карпати».

«Частенько галичани не встигали за переміщеннями технічних атакувальних хавбеків, відповідно, фолили. Одним із таких фолів скористався Мякушко, який закрутив м’яча так, що у кіпера господарів закрутилася голова. Відчайдушний стрибок ситуацію не врятував – нічия 1:1», – поінформували також у прес-службі ФК «Карпати».

«Здавалося, що «леви» зараз таки дотиснуть своїх суперників, але сталося усе навпаки. Після прострілу Кицька зіграв найкраще і відправив м’яча у ворота Задерейка – стадіон вибухнув оваціями та радісним криком. А за кілька хвилин до кінця Кушецький забив красивий гол після сольного проходу – 3:1», – розповіли також у прес-службі ФК «Карпати».

«Карпати» могли зрівнювати рахунок навіть вже у компенсований час. Спершу Войтович примудрився пробити головою просто в руки воротарю з кількох метрів, а за ним Санчес на швидкості не влучив у ворота після хорошого прострілу від Мякушка», – поінформували також у прес-службі ФК «Карпати».

«Тож «зелено-білі» таки створили справжнє свято для Галича, який святкував перемогу у загалом емоційному та видовищному матчі. Ще більше свято для місцевого населення було вже після фінального свистка, коли Федецького та Карраскаля оточили щільним кільцем любителів фото та автографів – хвилин зо 20 карпатівці робили селфі із хлопцями та дівчатами з древнього міста над Дністром», – повідомили також у прес-службі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів