Львівські «Карпати» програли дебютанту УПЛ

21:00 16 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

«Колос» контролював хід поєдинку, але й у львів’ян були моменти, щоб зрівняти рахунок.

Львівські «Карпати» провели свій черговий товариський матч. Їхнім суперником був новачок Української прем’єр-ліги – «Колос» з Ковалівки на Київщині.

На перший тайм «леви» з’явились у такому складі: Підківка, Мартінс, Ковтун, Вакуленко, Дубінчак, Вербний, Кльоц, Карпенко та три гравці на перегляді.

Матч розпочався доволі спокійно, проте «Карпати» намагались загострювати гру, створюючи моменти біля воріт суперника. Нагоди відзначитись мали Ігор Карпенко та Марвін Мартінс, але їм забракло влучності.

«Колос» відповідав львів’янам своїми атаками. Як наслідок, одна з них завершилась голом у ворота «левів».

Під завісу першого тайму «зелено-білі» створили хороший шанс, проте його не використав гравець на перегляді, котрий пробив над перекладиною. На перерву команди пішли з рахунком – 1:0 на користь господарів.

У другому таймі карпатівці вийшли у такому складі: Підківка, Мартінс, Ковтун, Веремієнко, Вербний, Кльоц, Карпенко та чотири гравці на перегляді.  Упродовж другого тайму на заміну виходили Рудюк, Лях, Ременюк, Притула, Степанчук.

По перерві «Колос» контролював хід поєдинку, але й у львів’ян були моменти, щоб зрівняти рахунок. Зокрема, Дмитро Кльоц виконував штрафний поблизу воріт суперника, проте влучив у стінку.

Зрівняти рахунок міг Володимир Рудюк, однак півзахисник «левів» пробив повз ворота. Відтак, дебютант Ккраїнської прем’єр-ліги «Колос» (Ковалівка) завдав «Карпатам» першої поразки на етапі підготовки до нового сезону.

Усе це розповіли у вівторок, 16 липня, в інформаційному центрі «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів