Львівські «Карпати» поповнилися ще одним воротарем

18:00 18 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Услід за Германом Пеньковим львівські «Карпати» підписали однорічний контракт зі ще одним воротарем – Максимом Кучинським.

Про це повідомили в середу, 18 липня, в інформаційному центрі футбольного клубу «Карпати», де також розповіли: «Попередньою командою Кучинського була ФК «Полтава». У складі «зелено-білих» Максим виступатиме під першим номером».

«Максим Кучинський народився 28 червня 1988 року в Запоріжжі.  Розпочав займатися футболом у рідному місті в школі «Металурга». Виступав за другу команду запоріжців. Потрапляв у заявку на матчі УПЛ, однак так і не дебютував у елітному дивізіоні. У 2009-му році був орендований «Зіркою», після чого знову повернувся у Запоріжжя. Згодом сезон провів у чернігівський «Десні». Після цього став гравцем ФК «Полтава», де провів п’ять сезонів», – поінформували також у прес-службі ФК «Карпати».

«У квітні 2015 року забив гол у ворота «Десни» (1:1) в компенсований час і врятував ФК «Полтава» від поразки. Згодом цей гол було визнано ПФЛ найкращим у сезоні. Взимку 2016 року підписав контракт з «Черкаським Дніпром». Минулий сезон провів у ФК «Полтава», з яким здобув право виступати в УПЛ.  Викликався до юнацької збірної України (U-19). Відіграв три поєдинки», – повідомили також в інформаційному центрі футбольного клубу «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів