Львівські «Карпати» поповнилися Пасічем

18:00 18 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

У львівському футбольному клубі «Карпати» підписали контракт з Геннадієм Пасічем, який виступатиме за «зелено-білих» щонайменше до завершення чемпіонату.

26-річний півзахисник захищатиме кольори «Карпат» під номером «41». Геннадій Пасіч народився 13 липня 1993 року в Дніпродзержинську (тепер – Кам’янське). Розпочав займатися футболом у рідному місті, а у 13-річному віці перебрався у дніпропетровський «Інтер».

У 2011-му підписав контракт з «Дніпром». Традиційно виступав за другу команду та дубль дніпрян. На початку 2014-го року був орендований охтирським «Нафтовиком», у складі якого відіграв чотири сезони в Першій лізі.

Згодом став футболістом рівненського «Вересу», з яким дебютував у Прем’єр-лізі. Впродовж останніх двох років грав за донецький «Олімпік», виконавцем якого був донедавна.

Про це повідомили в інформаційному центрі «Карпат». Як інформував «Щоденний Львів», у футбольному клубі «Карпати» запевнили: «ФК «Карпати» офіційно повідомляє, що корпоративні права будуть безкоштовно передані у власність громади міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів