Львівські «Карпати» перемогли вдруге в сезоні

19:25 14 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Матч сьомого туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем’єр-ліги, в якому львівські «Карпати» приймали в суботу, 14 вересня, «Ворсклу», завершився вольовою перемогою господарів поля з рахунком 2:1.

Цей поєдинок став дебютним офіційним матчем Романа Санжара на тренерській лаві «Карпат». Екс-керманич «Олімпіка» змінив на цій посаді Олександра Чижевського.

Перший небезпечний момент створила «Ворскла» на 7-й хвилині гри. Після обрізки «левів» у центрі поля Габелок отримав пас від Коломойця та з лінії штрафного пробив у ближню стійку!

Господарі відповіли неточним ударом Ді Франко, який виграв верхову боротьбу після навісу Мартінса. але не влучив у ворота.

Після цього гра дещо заспокоїлася – лише на 25-й хвилині «Карпати» змусили глядачів піднятися зі своїх місць. Понде вийшов практично віч-на-віч з Ткаченком, проте програв дуель голкіперу. А от «Ворскла» не забила лише дивом – Дубінчак підстрахував Підківку після удару головою з лінії воротарського, а Коломоєць трішки не встиг на добивання. Свій момент був і в львів'ян, але непоганий простріл Жоау Діогу не знайшов адресата.

І все ж глядачі дочекалися голу в першому таймі. Підківка вибив м'яч після подачі зі штрафного, але атака Ворскли продовжилася другим темпом. М'яч опинився у Володимира Баєнка, який ударом з лінії воротарського розстріляв ворота. 1:0 – команди пішли на перерву за мінімальної переваги команди Косовського.

У другому таймі господарі спробували додати. На 57-й хвилині м'яч влетів у ворота «Ворскли», проте арбітр справедливо скасував взяття воріт через офсайд.

Утім, «леви» все ж зуміли зрівняти рахунок на 71-й хвилині . Володимир Чеснаков зіграв рукою після удару Мартінса – арбітр призначив пенальті, який реалізував Крістіан Понде.

А за 10 хвилин «Карпати» вийшли вперед. Мартінс переправив м'яч у ворота після скидки Гуцуляка. Тут же «леви» могли забити і втретє, але «Ворсклу» врятувала поперечина.

Господарі довели матч до перемоги, яка стала дебютною для львів'ян під керівництвом нового тренера. У «Карпат» – вісім очок та сьоме місце. «Ворскла» має на бал менше та посідає восьму позицію.

Усе це розповіли в інтернет-виданні «Футбол 24». Натомість в інформаційному центрі «Карпат» оприлюднили статистику сьогоднішнього матчу у Львові:
«Карпати» – «Ворскла» – 2:1

7-й тур. 14 вересня, 17:00. Львів, стадіон «Україна». Сонячно. +18°

Арбітр – Ігор Пасхал (Херсон). Асистенти арбітра: Денис Марченко, Руслан Єрмоленко (обидва – Чернігів).

«Карпати»: Підківка, Дубінчак, Вакуленко, Т. Халл, Мартінс, Назарина (Войковіч, 77), Кльоц, Ді Франко (Лейоус, 90), Гуцуляк, Понде, Дженнінгс (Бойчук, 65).

Запасні: Кудрик, Ковтун, Якімець, Вербний.

Головний тренер – Роман Санжар.

«Ворскла»: Ткаченко, Пердута, Чеснаков, Сапай, Васін (Якубу, 64), Петровіч (Альюн, 85), Ребенок, Луїзао, Габелок, Баєнко, Коломоєць (Хебай, 85).

Запасні: Різник, Скляр, Козиренко, Стрижак.

Головний тренер – Віталій Косовський.

Голи: Понде, 69 (пенальті), Мартінс, 80 – Баєнко, 41.

Попередження: Ді Франко, 38, Кльоц, 45+1 – Коломоєць, 18, Васін, 54, Чеснаков, 68, Сапай, 82.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів