Львівські «Карпати» перемогли в спарингу «Ниву»

17:42 24 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Завершальним спарингом для «Карпат» на першому етапі підготовки стала зустріч із тернопільською «

Про це повідомили в неділю, 24 червня, в іннформаційному центі львівського футбольного клубу «Карпати», де також розповіли: «Зігравши знову двома змішаними складами, та володіючи перевагою впродовж цілого матчу, «зелено-білі» перемогли суперників із рахунком 2:0. На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі –  Пеньков, Мірошніченко, Сандохадзе, Ковтун, Вербний, Чачуа, Мякушко, Лебеденко, Ді Франко, Швед, Санчес».

«Зелено-білі» будували свою гру через активні фланги Мякушка та Лебеденка, які впродовж першої частини матчу мінялись позиціями один з одним. Зі стартом товариської зустрічі, карпатівці надовго засіли на половині поля гостей та почали пристрілюватись по воротах голкіпера тернопільчан Романа Жмурка.

Близьким, щоб відкрити рахунок у зустрічі був Орест Лебеденко, який після подачі Шведа з кутового, головою поцілив трохи вище воріт. Саме після виконання стандартів від Мякушка та Шведа, воротар «Ниви» отримував найбільше роботи.

Загалом же, у першому таймі «Карпати» показали досить пристойний рівень гри, зважаючи на те, що команда зовсім нещодавно повернулась до роботи. Тріо захисту Мірошніченко-Сандохадзе-Ковтун не дозволяли супернику пройти лінію карної зони. Як наслідок, гольових моментів у «Ниви» майже не було.

Єдине, що можна згадати біля володінь Пенькова – кілька стандартів, з якими з легкістю впорались як оборонці, так і голкіпер львівської команди. А за кілька хвилин до завершення першого тайму карпатівці, після чергової атаки, повели у рахунку – Швед протягнув м’яча по флангу та пробив – круглий від стійки залетів у ворота.

На другий тайм «Карпати» вийшли у такому складі – Пеньков, Лобай, Федецький, Ковтун, Ременюк, Толочко, Ербес, Гуцуляк, Кльоц, Карраскаль, Акулінін. Після нетривалої паузи команди повернулись на поле стадіону «Україна», щоправда, з оновленими складами.

Підтверджуючи статус господаря та фаворита зустрічі, «Карпати» знову провели класну атаку – Акулінін на лінії штрафного майданчика підхопив м’яча у повітрі та сильно пробив – кіпер «Ниви» Олексій Механів на відмінно впорався у цьому епізоді. Впродовж стартових 15-ти хвилин другого тайму на полі з’явились Веремієнко та Войтович, які замінили Ковтуна та Акулініна відповідно. Згодом, у гру повернувся Санчес, відправивши відпочивати Гуцуляка, а Задерейко змінив Пенькова.

«Карпати» створили вдосталь небезпечних моментів та, подібно до першої частини матчу, більше володіли м’ячем та значно перевершували суперників за кількістю проведених гольових атак. Варто згадати швидкі проходи молодого Ременюка, пару якому попереду склав технічний Карраскаль.

Хороший шанс, щоби збільшити рахунок у грі отримав Гуцуляк, проте, у момент виконання удару Олексія грубо збили за межами карної зони. За кілька хвилин до завершення спарингу «Карпати» знову забили: Войтович з близької відстані в дотик переправив круглого у ворота – 2:0.

На другому етапі міжсезонних зборів карпатівці запланували провести дві контрольні гри – 1- липня проти чемпіона другої ліги «Агробізнеса». А 4-го з «Прикарпаттям».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів