Львівські «Карпати» перемогли «Металург»

23:10 8 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Львів’яни провели свій четвертий спаринг на турецьких зборах.

Про це повідомили в суботу, 8 лютого, в інформаційному центрі «Карпат», де також розповіли, щоьогодні «зелено-білі» протистояли команді з Узбекистану – бекабадському «Металургу». Дуже сильний та холодний вітер супроводжував гру команд впродовж всього матчу. Підопічні Романа Санжара поступались супернику, однак зуміли зламати хід поєдинку та здобути вольову перемогу.

Матч розпочався для «левів» не надто вдало, адже вже у першій 15-хвилинці вони пропустили гол. «Металург» вибіг у швидкісну контратаку та вивів на ударну позицію Абдурахмона Абдулхакова, який відкрив рахунок у грі.

Далі карпатівці контролювали хід зустрічі та намагались створювати небезпеку біля воріт суперника, але забракло реалізації моментів. Однак гравці львівської команди все ж зуміли забити ще у першому таймі та зрівняти рахунок: Остап Притула віддав класну передачу на Дмитра Кльоца та капітан «Карпат» не схибив – 1:1.

По перерві пристрасті на футбольному полі не вщухали. Попри статус товариського матчу гравці бились до кінця та «вигризали» кожен сантиметр поля. Львів’яни виглядали більш впевнено та організовано, тому саме вони вийшли вперед у цьому протистоянні – Кірил Кіриленка під якісним пресингом змусив помилитися суперника, зробив хороший ривок флангом та прострілив на вільного Артема Козака, який вгатив круглого у сітку воріт – 2:1.

Після того, як карпатівці відзначились, на полі стало ще гарячіше – Мухамад Ісаєв брутально зіграв проти Жоао Діого Дженнінгса, за що арбітр нагородив його прямою червоною карткою. Далі у вирі емоцій друге попередження (щоправда, вже з правом заміни) отримав голкіпер «Металурга» Олександр Лобанов, замість якого на полі з’явився Акмал Турсунбаєв.

А кількома хвилинами раніше червону картку за штовханину на полі отримав Тім Халл, замість нього з’явився Юрій Тлумак. Матч завершився вольовою перемогою «левів» – 2:1.

«Карпати» – «Металург» – 2:1

Товариський матч. 8 лютого,  16:00. Белек, Туреччина. Мінлива хмарність, сильний вітер. +8°.

«Карпати»: Кудрик (Каніболоцький, 46), Дубінчак (Слива, 65), Халл (Тлумак, 67), Мартінс, Якімець (Г. Пасіч, 32), Кльоц (Хахльов, 63), Назарина (Толочко, 69), Притула (Козак, 46), Лях (Танчик, 46), Лейоус (Дженнінгс, 46), Бойчук (Кіриленка, 70).

Головний тренер – Роман Санжар.

«Металург»: Лобанов, Таджієв, Андрєєв, Отахонов, Шипілов, Кутибаєв, Чумак, Абдулхаков, Убайдуллаєв, Бобожонов, Ісаєв.

Головний тренер – Андрій Шипілов.

Голи: Кльоц, 45, Козак, 70 – Абдулхаков, 13.

Як інформував «Щоденний Львів», 5 лютого «Карпати» програли боснійцям.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів