Львівські «Карпати» програли боснійцям

17:30 5 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот із відео

Карпатівці зіграли в середу, 5 лютого, свій третій товариський матч у Туреччині.

Про це повідомили в інформаційному центрі «Карпат», де також розповіли, що їм протистояла команда із Боснії і Герцеговини – «Тузла Сіті». Поєдинок до останнього перебував під загрозою зриву через вкрай непрості погодні умови – матчу передувала сильна злива, а супроводжував гру поривчастий вітер.

Матч розпочався із обміну гострими моментами: спочатку Нермін Црнкіч небезпечно прострілив у штрафний майданчик «Карпат», але в цьому епізоді виручив свою команду Тім Халл. Згодом Єгор Назарина пробивав зі штрафного, який заробив Владислав Дубінчак, однак голкіпер суперників парирував постріл нашого півзахисника. Згодом команди заспокоїлись та створювали лише напівмоменти. У середині першого тайму боснійцям таки вдалось відзначитись: Назарина помилився біля власного штрафного майданчика, втративши м’яч, і Філіп Арежіна влучним ударом відкрив рахунок у зустрічі.

Після пропущеного м’яча карпатівці масовано атакували, але їм не вистачало завершального удару. Кілька разів Дубінчак виконував гострі подачі з лівого флангу, однак вони не знаходили партнерів на дальній стійці. Отож, на перерву команди пішли за мінімальною перевагою боснійців – 0:1.

У другому таймі підопічні Романа Санжара повністю домінували у грі та створили чимало нагод для того, щоб відзначитись. Помітно підсилив гру Жоао Діого Дженнінгс, який з’явився на футбольному полі замість Геннадія Пасіча. Саме через бразильця львів’яни проводили більшість своїх небезпечних атак. Жоао міг і сам не раз забити, але спочатку його обвідний удар пройшов повз дальню «дев’ятку» воріт, а згодом м’яч після його подібного пострілу, але вже низом, влучив у дальню стійку.

«Зелено-білі» і надалі намагались створювати гостроту попереду, але через якісну гру в обороні суперників забити гравцям львівської команди так і не вдалось. Зауважимо, що наступний спаринг «Карпат» відбудеться на день пізніше запланованого: у неділю, 9-го лютого, «леви» зустрінуться з узбецьким «Металургом» (Бекабад).

Товариський матч. 5 лютого, 2020, 13:30. Сіде, Туреччина. Похмуро, сильний вітер, дощ. +16°.

«Карпати»: Кудрик, Дубінчак (Лях, 46, гравець на перегляді, 74), Халл (Гіоргадзе, 46), Веремієнко (Слива, 62), Якімець, Кльоц (Козак, 46), Назарина (Хахльов, 46), Притула (Толочко, 46), Пасіч (Дженнінгс, 46), Танчик (Лейоус, 46), Кадимян (гравець на перегляді, 46, Бойчук, 68).

Головний тренер – Роман Санжар.

«Тузла Сіті»: Фейжіч, Морріс, Ефендіч, Лековіч, Кожіч, Хасановіч, Хаджановіч, Арежіна, Црнкіч, Куловіч, Баджі.

Головний тренер – Елвір Баліч.

Гол: Арежіна, 27.

Як інформував «Щоденний Львів», «Карпати» перемогли в товариському матчі в Туреччині словацький клуб «Середь».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів