Львівські «Карпати» перемогли «Десну» в меншості

19:12 18 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: football24.ua

Матч 29-го туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги у Львові між «Карпатамии» й чернігівською «Десною» завершився з рахунком 2:0.

«Сіверяни», займаючи перше місце у своїй підгрупі, не особливо хвилювались за своє майбутнє. Натомість «зелено-білі» не знали смаку перемог у останніх п’яти матчах і ризикують покинути найвищий дивізіон.

Львів’яни взялися атакувати ворота суперника з перших хвилин. Однак рясна злива вносила свої корективи у ці намагання і заважала якісним завершальним ударам.

На 29-й хвилині після потужного удару зі штрафного «Десни» м’яч влучив у стінку і відкотився до Сергія Старенького, який опинився фактично віч-на-віч з голкіпером. Гравець «Десни» не очікував на такий подарунок і не зумів зорієнтуватись. Голкіпер забрав м’яч. За дві хвилини ді Франко після кутового вдало зібрав на добиванні, однак влучив у голкіпера.

На початку другого тайму Карім Йода за небезпечну гру отримав жовту картку, а за кілька секунд за суперечку з арбітром – другу жовту, відтак був вилучений з поля. А через дві хвилини «зелено-білі» забили: після подачі з кутового Олексій Ковтун виграв верхову боротьбу і м’яч відлетів до Крістіана Понде, який головою пробив по воротах.

«Десна» кинулась відігруватись, але злива і стан газону гальмували атаки гостей. А на 77-й хвилині Сергій М’якушко фантастичним ударом зі шрафного збільшив перевагу Карпат.

Після цієї перемоги «Карпати» набрали 29 очок і піднялись на дев’яту сходинку. «Десна» з 38-ма пунктами залишилась сьомою.

Про це повідомили в суботу, 18 травня, на «Телеканалі новин «24». Натомість на сайті «Карпат» опублікували статистику сьогоднішнього матчу:

«Карпати» – «Десна» – 2:0.

29-й тур. 18 травня, 17:00. Львів, стадіон «Україна». Похмуро, дощ. +20°

Арбітр – Максим Козиряцький (Запоріжжя).

«Карпати»: Кучинський, Бусько, Ковтун, Папа (Нестеров, 46), Мірошніченко, Кльоц, Онгла, Ді Франко (Толочко, 78), М’якушко, Йода, Понде (Дебелко, 68).

Запасні: Пеньков, Слива, Федецький, Мендес.

Головний тренер – Фабрі Гонсалес.

«Десна»: Паст, Огіря, Філіппов, Картушов (Безбородько, 60), Гітченко, А. Фаворов, Мостовий, Старенький (Козак, 60), Імереков, Д. Фаворов, Богданов (Хльобас, 73).

Запасні: Литовка, Якимів, Нємчанінов, Сергійчук.

Головний тренер – Олександр Рябоконь.

Голи: Понде, 52, М’якушко, 77.

Попередження: Йода, 50, Понде, 63, Нестеров, 86  – Д. Фаворов, 51, Огіря, 76.

Вилучення: Йода, 50 (друге попередження).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів