Львівська «Галичанка» вчетверте виборюватиме Суперкубок

17:00 23 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 24 серпня, у спорткомплексі БВУФК у Броварах відбудеться поєдинок за Суперкубок України з гандболу серед жінок.

Про це повідомили в п’ятницю, 23 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «За почесний трофей боротимуться дві найсильніші команди Суперліги – чемпіон та віце-чемпіон України – відповідно, львівська «Галичанка та ужгородські «Карпати».

«Львівська «Галичанка» п’ятий сезон поспіль перемогла в Суперлізі чемпіонату України. Суперкубок України розіграють вчетверте. Всі попередні роки його виборювала львівська «Галичанка», – поінформували також у міськраді.

«Однак і ужгородські «Карпати» змагаються завзято. Щосезону протистояння цих команд не лише є напруженим, але й непрогнозованим – важко вгадати, хто ж переможе у наступному матчі. Отож, гра за Суперкубок України обіцяє стати однією з найцікавіших та найяскравіших гандбольних подій 2019 року», – розповіли також у міськраді.

«Початок матчу – о 17.00. Відеотрансляцію Суперкубка-2019 «Галичанка» – «Карпати» покажуть «Xsport» та «Мост Відео», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів