Львів вперше презентує себе як претендент на проведення Олімпіади

16:21 11 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це повідомила сьогодні, 11 жовтня, прес-служба міської ради.

За її інформацією, Львів вперше презентує себе як місто, яке подає заявку на право проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року, на своєму стенді, представленому на ІІ міжнародному туристичному форумі в Києві. Начальник управління туризму Львівської міської ради Галина Малець розповіла з цього приводу наступне:

«Сьогодні розпочинається виставка «Україна – цілий рік», в рамках якої ми вперше представляємо Львів як місто, що подає заявку на проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року. На стенді, де представлений Львів, є багато інтерактивну – ікс-бок, настільний хокей, будуть також зірки Олімпійських ігор.

Наприклад, сьогодні до обіду буде Олена Петрова, українська біатлоністка, срібна призерка Олімпійських ігор 1998 року. Сьогодні наш стенд має відвідати Генеральний Секретар ЮНВТО Tалеб Ріфаї. 

На цій виставці Львів вперше себе презентує з такої сторони. Львів також буде презентувати свій бренд. 

Цікаві заходи в рамках роботи львівського стенду заплановані на суботу. О 11 год буде показ колекції одягу для зимового відпочинку від львівської дизайнери Олени Бойчук.

Також буде привітання на стенді від Олени Підгрушної, біатлоністки. Кожен відвідувач нашого стенду зможе зробити фото на пам’ять з кубками. Усі ці світлини ми завантажимо в Інтернет, і той, чиє фото отримає найбільше «лайків», той здобуде подарунок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів