«Львів» уник поразки в меншості

16:10 29 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fclviv2006

Футбольний клуб «Львів» відквитав рахунок у матчі з «Олександрією» в меншості.

У першому турі після зимової перерви «Олександрія» несподівано поступилася «Колосу», а «Львів» навпаки – переміг «Олімпік». Команді Володимира Шарана, яка серйозно претендує на єврокубки, потрібно було реабілітовуватися.

Олександрійці вирішили довго не розкачуватися і вже на 9-й хвилині відкрили рахунок. Позиційна атака завершилася навісом зліва, скидання у штрафному суперника підстеріг зимовий новачок команди Богдан Мишенко й з лету метрів із 14-ти влучно пробив у лівий від голкіпера кут. Цей гол став дебютним для 25-річного хавбека за «Олександрію».

Забитий м'яч не відкрив гру, а навпаки – приспав. Усі намагання «Львова» розбивалися об організованість гостей, а «Олександрія» впевнено контролювала м'яч і не цуралася грати за рахунком.

У другому таймі команди продовжили демонструвати відверто нудний футбол. Не вплинуло на ситуацію навіть раннє вилучення. Микита Татарков, вже маючи попередження, грубо зіграв проти суперника, за що отримав іще один «гірчичник» – «Львів» залишився у меншості на 53-й хвилині.

У середині другої половини наставники спробували пожвавити гру замінами. «Олександрія» діяла сміливіше з огляду на чисельну перевагу, а «Львів» небезпечно вибігав у контратаки. На полі було багато сумбуру і боротьби, але мінімум системності. Відтак вистачало фолів і затримок, але не було голів.

Гості створювали небезпеку і були ближчими, щоб зібльшити перевагу, але доля розпорядилася інакше. Наприкінці матчу Альваро скористався грубою помилкою захисту «Олександрії», вийшов віч-на-віч з голкіпером і переграв його – 1:1.

Після цього матчу «Олександрія» набрала 34 очки і продовжує перебувати на п'ятому місці в турнірній таблиці. У «Львова» тепер 19 пунктів та дев'ята сходинка.

Про це повідомили в суботу, 29 лютого, в інтернет-виданні «Футбол 24».

Як інформував «ЩЛ», у завершальному матчі 19-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем’єр-ліги на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського, в якому донецький «Олімпік» приймав 23 лютого ФК «Львів», перемогли з рахунком 0:1 гості.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів