Львів удома грав удев'ятьох

16:28 5 грудня 2020 р.

Фото до новини

Добре, що лише на останніх хвилинах домашнього матчу.

Як повідомив Футбол24, у сьогоднішньому матчі УПЛ "Львів" – "Інгулець" зафіксована нічия.  – 1:1.

Раніше, нагадує DailyLviv, "Львів" під керівництвом Віталія Шумського переграв "Ворсклу" й "Десну", але тиждень тому без шансів програв "Маріуполю" у рідних стінах. 

У першому таймі особливо цікавих епізодів довгий час не виникало. "Інгулець" переважав в активності, тримаючи м'яч 61% ігрового часу й періодично загострюючи гру. Зрештою, активність петровців принесла плоди на 41-й хвилині: Мкомола прийняв м'яч у центрі штрафного та вистрілив по воротах, влучивши у руку Кравчуку – від неї сфера залетіла у сітку, але арбітр Ярослав Козик поспішив свиснути пенальті. Від скандалу його врятував Бартуловіч, який реалізував "11-метровий", однак вже у компенсований час "Львів" несподівано зрівняв – це Сабіно біля воріт Шуста спокійно прийняв подачу Чір'яка, вистріливши у дальній кут. 1:1!

У другому таймі небезпечних моментів виникало ще менше. Інгулець продовжував володіти ініціативою, але "Львів" ледь не вирвався уперед з кутового на 64-й хвилині – Чір'як примудрився закрутити подачу під поперечину, однак Шуст врятував гостей. Петровці відповіли аж на 74-й хвилині голом Коваленка після скидки Сітчінави на дальню стійку, але взяття воріт скасували через офсайд. Повтор показав абсурдність цього рішення.

В ендшпілі зустрічі "Львів" примудрився залишитись вдев'ятьох – це Грисьо та Шина отримали по другій жовтій картці на 79-й та 88-й хвилинах. Між цими епізодами "містяни" могли виграти матч у контратаці, однак в її завершенні Нич з меж карного майданчика пробив прямо у Шуста, а добивання Шини пройшло повз ворота. 

Фінальний свисток зафіксував результативну нічию. "Львів" набрав вісім очок і залишився на передостанній позиції в турнірній таблиці. Останній у таблиці - львівський "Рух" (6 балів). А "Інгулець" розписав восьму нічию у сезоні й набрав 11 залікових балів, тримаючись на десятій сходинці.

У Львові ще є одна футбольна команда, котра може виграти

За сім з половиною годин гри футболісти Руху не забили жодного гола

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів