«Львів» проведе спаринги з «Нивою» та «Агробізнесом»

15:00 24 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: pfclviv.com

Розпочавши перший тренувальний збір із кількох одноразових втягуючих занять, футболісти «Львова» перемкнулася на інтенсивний режим роботи.

Про це повідомили в інформаційній службі «Львова», де також розповіли: «Синьо-золоті леви» працюють двічі на день у Винниках, комбінуючи тренування у тренажерній залі із роботою з м’ячами на футбольному полі. Як зазвичай, перший збір у літнє міжсезоння ставить за мету відновити фізичний та функціональний стан гравців до того рівня, який вони мали під час змагального періоду.

«Футболісти ретельно виконують усі інструкції нового тренера з фізпідготовки Саміра Алакбарова. Гравці, розподілені у дві групи, беруть участь у спеціалізованих  фізіологічних тестуваннях», – поінформували також на сайті «Львова».

Наставник команди Богдан Блавацький зазначив: «Намагаємося не просто вантажити хлопців звичайною біганиною, але й максимально залучати їх до роботи з м’ячами. Тобто давати їм комбіновані навантаження.

Головний тренер «Львова» також розповів: «Бігова робота – вчорашній день. У сучасному футболі уся міжсезонна підготовка має включати у себе тренування з м’ячами. Це поліпшуватиме технічні навички хлопців і допоможе команді в офіційних матчах. Що робимо на тренуваннях? Акцентуємо увагу на різноманітних тактичних елементах: перебудові чи відборі м’яча, позиціонуваннях та руху гравців, вертикальних передачах, тощо».

«Перший тренувальний збір «Львова» завершиться виїзними спарингами з тернопільською «Нивою» 28 червня та «Агробізнесом» з Волочиська 2 липня. Команда матиме два вихідних дні, а вже 5 числа розпочне безпосередню підготовку до старту нового сезону», – розповіли також на сайті «Львова».

Вже відомі суперники «містян» у контрольних поєдинках на другому тренувальному зборі. 14 липня – «Оболонь-Бровар» (Київ) та 19 липня – «Волинь» (Луцьк). В інші вакантні дні другого тренувального збору можливі проведення двосторонніх ігор», – повідомили також на сайті «Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів