Львів переміг Шахтар у Харкові

19:26 21 березня 2021 р.

Фото до новини

У рамках 19-го туру УПЛ "Львів" у Харкові сенсаційно обіграв донецький "Шахтар".

Команди забили на двох 5 м'ячів. На момент початку поєдинку господарі посідали останню сходинку в турнірній таблиці чемпіонату України, але зуміли піднести сюрприз чинному чемпіону країни.

Про це повідомив ua-football.com, пише Dailylviv.

Чемпіонат України. 19-й тур

"Львів" - "Шахтар" - 3:2

Голи: Альваро Тавареш 24, Нич 48, Шина 73 пен. – Соломон 31, 56

Через підготовку поля «Арени Львів» до матчів збірної України це протистояння приймав ОСК «Металіст». «Шахтар» попереднього разу грав у Харкові понад рік тому – 4 березня 2020-го з «Дніпром-1» (перемога з переконливим рахунком 4:1).

«Львів» замикає турнірну таблицю, набравши 12 очок у 16 матчах. Після зимової перерви львів’яни взяли гору в Ужгороді над «Минаєм» (дубль Альваро в першому таймі й підсумковий рахунок 2:1), однак потім зазнали трьох поразок – від «Колоса» (0:2), «Динамо» (1:4) та «Зорі» (0:4).

У чемпіонаті команди провели 9 матчів: 7 перемог у «Шахтаря», 1 у «Львова», 1 нічия. «Гірники» забили 23 голи й пропустили 4.

У грі першого кола «Шахтар» відкинув усі питання щодо переможця вже до середини першого тайму. На 4-й хвилині Коваленко вчасно був на добиванні, на 9-й Маркос Антоніо головою завершив атаку за участю Марлоса та Додо, на 17-й відзначився Дентіньо, а на 18-й Коваленко після передачі Хочолави оформив дубль – 4:0. Шина відквитав один м’яч, а в дебюті другої половини Соломон, скориставшись пасом Маркоса, гарно виконав у правий кут – 5:1.

Тепер в активі у ФК "Львів" 15 очок і 12-е місце у турнірній таблиці УПЛ. "Шахтар" має 39 очок і на 7 відстає від лідера - київського "Динамо".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів