«Львів» не зумів перемогти «Зорю» в більшості

18:58 22 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fclviv2006/

Футбольний клуб «Львів» і луганська «Зоря» розійшлися миром у 30-му турі чемпіонату України.

У першому таймі команди на двох завдали тільки один удар у ствір і створили тільки два небезпечні моменти. На 19-й хвилині Караваєв вийшов віч-на-віч із Сарнавським, але пробив прямо у воротаря й не зумів забити гол. «Львів» же свій момент мав під завісу тайму. На 41-й хвилині Пернамбуко міг замикати простріл зліва, але його випередив Михайличенко.

На старті другого тайму команди обмінялися небезпечними моментами. Спершу Мартану пробив здалеку, але м'яч пролетів біля стійки. На 56-й хвилині Хомченовський пробивав з близької відстані, але Сарнавський врятував партнерів. На 60-й хвилині Громом отримав м'яч у штрафному, однак не зумів ним грамотно розпорядитися і пробив повз.

Після активності на старті другого тайму команди знову зосередилися на фізичній боротьбі, а не футболі. На 86-й хвилині гості залишилися в меншості, оскільки другу жовту картку отримав Арвеладзе й завчасно покинув поле.

Проте «Львів» не встиг скористатися більшістю. Матч завершився сухою нічиєю. Зважаючи на те, що свій матч не виграв «Маріуполь», «Зоря» втратила шанс вийти на чисте четверте місце й побореться з «азовцями» в наступних турах. Натомість «Львів» утримує шосту сходинку.

Усе це розповіли в середу, 22 травня, на «Телеканалв новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів