Лемпард пам'ятає поразку від Хорватії у 2007-му, а не нічию з Польщею у 1973-му

12:28 14 жовтня 2013 р.

Англійці двічі втрачали путівку - на чемпіонати світу і Європи - в останньому домашньому матчі.

Півзахисник збірної Англії Френк Лемпард зізнався, що намагається не згадувати про нещасливий матч зібрної Англії проти збірної Хорватії шестирічної давності .

Нагадаємо, що поразка (2:3) на "Уемблі" позбавила "трьох левів" - як ще називають збірну Англії - путівки на Євро-2008, а також спричинило звільнення головного тренера Стів Макларена.

"Я намагаюся не надто згадувати той вечір, адже гарні матчі, як відомо, запам'ятовуються так само, як і погані. Я хотів би думати, що тепер у нас є впевненість в собі, і ми здатні зіграти по-іншому» , - цитує Лемпарда ESPN.

Про нічию - 1:1 - у матчі на "Уемблі" зі збірною Польщі у жовтні 1973 року, яка відібрала в англійців право на участь у чемпіонаті світу 1974 року, Лемпард не говорить нічого. Тоді йому було лише кілька рочків і він навіть не був уболівальником. Шестихвилинне відео моментів цього матчу - і голи - дивіться у матеріалі "Щоденного Львова" - "Збірну Польщі винагородять за відібрані в Англії очки".

Півзахисник « Челсі» Френк Лемпард заявив про своє бажання потрапити на чемпіонат світу 2014 року в Бразилії і натякнув, що це може бути його останній великий турнір у збірній Англії.

35- річний Лемпард є найстаршим гравцем у команді Роя Ходжсона, якій для потрапляння у фінальну стадію світової першості необхідно лише перемагати збірну Польщі у вівторок ввечері.

"Це найважливіший матч. Для мене, для кожного. Не тільки тому, що це може бути мій останній чемпіонат світу, але й через те, що англійська команда хоче потрапити туди. Потрапити до Бразилії буде фантастикою, а якщо Англія туди не пройде, це буде погано. Думаю, це активізує всіх нас" , - цитує Лемпарда Sky Sports.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів