Кубковий матч "Чорноморця" і "Дніпра" в Одесі не відбувся

20:25 30 жовтня 2013 р.

Літак з дніпропетровським "Дніпром" через туман не приземлився в Одесі, і глядачі не побачили поєдинку 1/8 фіналу Кубка України. "Чорноморець" вважає, що в 1/4 вийшов він.

Підопічні Хуанде Рамоса не змогли приземлитися в аеропорту Одеси через погодні умови, тож літак із командою повернувся у Дніпропетровськ. Генеральний директор "Чорноморця" Сергій Керницький прокоментував ситуацію щодо неявки "Дніпра" так:

"Насамперед я хотів би вибачитися перед уболівальниками. Але клуб виявився заручником ситуації - ніякої офіційної інформації від "Дніпра" до нас не надходило. Тому усі служби стадіону до проведення матчу готові.

Якщо б це було з нашого боку, то ми б спробували подолати 456 км відстані хоч на автобусі, хоч на дрезині. Головний арбітр матчу Абдула не зміг вчора прилетіти рейсовим літаком, але зміг дістатися до Одеси сьогодні в 4 ранку.

Є регламент, де написано, що таке неявка на матч і які є наслідки. Ми не збираємося перегравати цей матч, у нас є свій цикл - єврокубки, чемпіонат і ось тепер Кубок, де ми вже вийшли в 1/4 фіналу. Чому ми повинні виправляти чужі огріхи?", - заявив генеральний директор "Чорноморця".

Натомість за інформацією football.ua, на вищому рівні "Чорноморця" і "Дніпра" було прийнято рішення зіграти матч незважаючи ні на що. Однак кінцеве рішення повинні приймати вищі органи футболу в Україні.

Про це повідомив сайт football24.ua.

А "Карпати" у Львові програють харківському "Металісту" - 0:1. Гол на 22-й хвилині забив Гомес (відео).

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів