Коньков і Фоменко бояться за поведінку у Харкові 12-го гравця України

14:01 11 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Президент ФФУ Анатолій Коньков і головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко звернулися до вболівальників.

"Шановні співвітчизники! Вся країна очікує на ключовий матч збірної проти Польщі. Гравці, як ніколи, потребують Вашої підтримки. Нещодавно, завдяки спільним зусиллям і єдності,  нам вдалося посприяти призупиненню дії рішення ФІФА. Ми можемо вболівати за рідну команду на красені-стадіоні «Металіст». Це - перемога всієї країни. Країни, за честь якої грає збірна.

Ми маємо подякувати ФІФА за розуміння і надання Україні рівних можливостей з іншими суперниками.

Впевнений, що ми зробили потрібні висновки, і в момент, коли перебуваємо  під пильним оком всього світу, згуртуємося, аби довести, що українці − це європейська нація, яка вміє сприймати найкращий досвід інших країн і з особливим натхненням вболівати за свою збірну.

Давайте в черговий раз об’єднаємося у пристрасті до національної команди і станемо найпалкішим 12-им гравцем у відповідальний момент. Вболіваймо за перемогу!

З повагою, Анатолій Коньков".

  * * * 

"Шановні вболівальники!

Кожен матч національна команда грає за свою країну і за своїх уболівальників. У кожному матчі ми відчуваємо Вашу підтримку, яка  примножує наші сили у досягненні успіху.

Найближча зустріч − проти збірної Польщі, є ключовою у боротьбі за путівку на чемпіонат світу. Ви знаєте, як непросто складалася турнірна доля збірної України у цьому відбірному циклі і як, крупиця за крупицею, наша команда  виборювала позицію на горі турнірної таблиці.

11 жовтня у  Харкові ми розраховуємо на Вашу гарячу підтримку, адже саме Ви, наш 12-ий гравець, допомагали футболістам на полі здобувати важливі перемоги. Водночас, у світлі недавніх рішень ФІФА, ми всі − тренери і футболісти, звертаємося до Вас  із проханням вболівати відповідально, уникаючи провокацій та дій, заборонених регламентними нормами проведення змагань. Всі ми розуміємо, що найменше повторне порушення може перекреслити наші спільні прагнення та здобутки.

Будьмо разом у цей важливий для українського футболу момент і об’єднаймо наші зусилля заради здійснення спільної мрії!

Михайло Фоменко, головний тренер національної команди України". 

Ці звернення опублікував офіційний сайт ФФУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів