Катерина Монзуль всьоме судитиме львівські «Карпати»

13:30 11 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: footboom.com

Комітет арбітрів Федерації футболу України призначив Катерину Монзуль головним суддею матчу 24-го туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги між «Десною» й львівськими «Карпатами», який відбудеться в неділю, 14 квітня.

Про це повідомили в інформаційному центрі «Карпат», де також розповіли: «Катерина Монзуль (зріст – 167 см, вага – 59 кг) народилася 5 липня 1981 року. Проживає у Харкові. Має вищу освіту – закінчила Харківську Національну академію міського господарства (ХНАМГ)».

«Катерина Монзуль є арбітром ФІФА (жіночих матчів) з 2004 року. Працювала на іграх жіночої Ліги чемпіонів, а в 2015 році обслуговувала поєдинки фінальної частини жіночого чемпіонату світу в Канаді. Зокрема, була головним арбітром фінальної зустрічі Мундіалю-2015. Визнана ФІФА кращим арбітром-жінкою світу за підсумками 2015 року», – поінформували також на сайті «Карпат».

«Останній матч «Карпат» за суддівства Катерини Монзуль відбувся 1 грудня, в рамках 16-го туру УПЛ сезону 2018/2019. У цьому поєдинку «зелено-білі» на виїзді зіграли внічию з «Арсеналом». Недільний матч стане вже сьомим для жінки-арбітра за участю команди зі Львова», – повідомили також на сайті «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів