«Карпати» зіграють у Львові передостанній домашній матч

09:30 24 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Львівські «Карпати» прийматимуть у неділю, 24 листопада, о 14:00 на стадіоні «Україна» у 15-му турі чемпіонату України серед клубів прем’єр-ліги донецький «Олімпік».

Передостанній домашній матч «зелено-білих» у 2019-му підготував особливу інтригу. Роман Санжар, який всю тренерську кар’єру провів у донецькому «Олімпіку», вперше зустрінеться з рідною командою.

Зрештою, не лише через цей факт протистояння матиме особливий підтекст. І львів’янам, і донеччанам вкрай необхідні очки, тому недільна битва обіцяє бути принциповою та безкомпромісною.

«Леви» не можуть перемогти у семи турах поспіль. Донеччани, своєю чергою, навпаки – в останніх чотирьох зустрічах виглядають дуже впевнено – три перемоги і одна нічия.

Традиційно двобої «Карпат» та «Олімпіка» є багатими на забиті голи, а львів’яни звично забивають у ворота суперника не менше двох голів. Разом з тим, на «Україні» карпатівці не вражають ворота суперника протягом 242 хвилин.

Поєдинок першого кола у Києві виявився останнім для Жуліо Сезара, попереднього тренера олімпійців. Після поразки від «Карпат» (1:3) бразилець попрощався з «Олімпіком».

У вересні команду очолив іспанець Вісенте Гомес і у восьми матчах його підопічні лише двічі поступилися. Із здавалося безнадійного аутсайдера донеччани перетворилися на команду, що претендує на місце у першій шістці.

У неділю «Карпатам» не допоможуть дискваліфіковані Олег Кудрик та Тім Халл, а також, скоріш за все, травмовані Олексій Гуцуляк та Олександр Кучер. У складі донеччан на тижні за індивідуальною програмою займалися Бетім Альїмі, Геннадій Пасіч та Максим Тейшейра.

Усе це розповіли в інформаційному центрі «Карпат». Як інформував «Щоденний Львів», найвідоміший гравець «Карпат» залікував травму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів