"Карпати" програли "Динамо" у Києві - 0:1 (відео)

22:27 22 вересня 2013 р.

Олександр Севідов: "Ми хотіли взяти три очки, спіймати "Динамо" на контратаці, але і 0:0 ми були б задоволені".

Сьогодні у Києві на НСК "Олімпійський" в останньому матчі 10-го туру української футбольної прем'єр-ліги "Динамо" перемогло львівські "Карпати" - 1:0. Гол на 85-й хвилині забив Ідейє.  

Сьогодні ж дніпропетровський "Дніпро" переміг у гостях запорізький "Металург" - 3:2, а одеський "Чорноморець" обіграв луганську "Зорю" - 3:1.. 

Після 10 турів у турнірній таблиці лідирує харківський "Металіст" - 26 очок. Далі команди розташувалися так: "Дніпро" і "Чорноморець" - по 23, "Шахтар" - 22. Київське "Динамо" набрало 17 очок, а львівські "Карпати" далі мають 10 очок. 

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Карпат" Олександр Севідов сказав таке:

- Хочу привітати "Динамо" із заслуженою перемогою. Біля наших воріт було створено дуже багато моментів, а ми не змогли налагодити конструктивну гру. Такого "Динамо" я в цьому сезоні ще не бачив - злого, що біжить. Сьогодні ми програли не за настроєм, а за футбольними моментам. "Динамо" залишається "Динамо", це великий клуб. Але у нас в атаці нічого не вийшло, ми не вдарили по воротах жодного разу. Ми програли дуже серйозному супернику.

Ми хотіли взяти три очки, спіймати "Динамо" на контратаці, але і 0:0 ми були б задоволені. Однак це не сталося. Такого мобільного "Динамо" я давно не бачив. Це моя думка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів