Львівські «Карпати» переглядають бразильця та орендують аргентинця

17:20 30 січня 2017 р.

Рожеріу Алвеш дос Сантуш

Рожеріу Алвеш дос Сантуш
Фото: juventus.com.br

Колишній нападник львівського футбольного клубу Батіста рекомендував їс свого співвітчизника.

На перегляді в «Карпатах» знаходиться нападник бразильського клубу «Жувентус» Рожеріу Алвеш дос Сантуш. У львівську команду цього 20-річного футболіста привіз колишній нападник «Карпат» та інших українських команд Батіста. 

У січні минулого року Рожеріу Алвеш на прізвисько Шина брав участь у складі «Жувентуса» (U-20) у головному молодіжному турнірі Бразилії – Копіні, де добрався з командою до 1/16 фіналу.  Другу половину 2016 року форвард провів у фактично аматорському клубі зі Сан-Паулу «Ваї-Ваї», який вперше взяв участь у професійному турнірі «Таса Пауліста», організованому Федерацією футболу Сан-Паулу для клубів, які не беруть участь у чотирьох дивізіонах чемпіонату штату. 

Рожеріу Алвеш провів із «Карпатами» навчально-тренувальний збір до Туреччини, де відзначився одним забитим м'ячем, після чого повернувся разом із командою до Львова, що може говорити про бажання клубу продовжити перегляд на другому зборі або навіть підписати з ним угоду. 

Про це повідомили в інтернет-виданні «Sportarena.com», де також поінформували, що «Карпати» орендують до кінця сезону центрального захисника аргентинського клубу «Темперлей» Крістіана Паса, який провів за цю команду лише матчів, причому чотири з них –  у нижчих дивізіонах, а ще один – в Кубку Аргентини. Однак після виходу «Темперлея» в Примеру у 2015 році не зіграв за нього жодного матчу в чемпіонаті. Про це також повідомили в інтернет-виданні «Sportarena.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів