«Карпати» наразі втримали Бланко-Лещука

14:28 10 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: tribuna.com

Футболісти львівських «Карпат» повернулися з відпустки раніше всіх інших клубів української Прем'єр Ліги.

Напередодні львів'яни провели перше тренування в новому році. За повідомленнями деяких ЗМІ, разом з командою готувалися потенційні новачки – Євген Боровик і Артем Філімонов, які ще восени захищали кольори одеського «Чорноморця».  Але, станом на сьогодні контракти з ними поки не укладені.

Головна радість для фанатів «Карпат» – це те, що впродовжзимових канікул вдалося зберегти в складі основного форварда Бланко-Лещука. До четверга команда буде готуватися у Львові, а потім відправиться на першій закордонний збір – до Туреччини.

Олег Дулуб, головний тренер «Карпат», розповів про це в інтерв'ю телеканалу «Футбол 1», у якому він також повідомив: «Настрій у хлопців хороший, вони між собою спілкуються, це радує. Починаємо роботу в штатному режимі. Три дні ми проводимо медогляд і тренувальні заняття у Львові, а 12-го січня їдемо на двотижневий збір до Туреччини. Наразі всі гравці, які закінчували першу половину сезону, в обоймі – за винятком тих, з якими ми розлучилися (Карноза, Ярошенко). А так усі летять на тренувальний збір до Туреччини».

Про це повідомили сьогодні, 10 січня, на телеканалі «Футбол 1». Як інформував «Щоденний Львів», керівництво «Шахтаря» запропонувало «карпатівцю» Бланко-Лещуку 35 тисяч доларів щомісяця.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів