"Карпати" мріють перемогти "Металіст" утретє у змаганнях за Кубок України

21:04 27 вересня 2013 р.

Наставник "Металіста" Мирон Маркевич нагадав, що харків'яни у попередніх кубкових матчах не грали основним складом.

У 1/8 фіналу розіграшу Кубка України львівські «Карпати» зіграють проти харківського «Металіста». Матч відбудеться 30 жовтня (базовий день) у Львові, на стадіоні «Україна».

У двох попередніх розіграшах Кубка України "Карпати" грали з "Металістом" якраз на цій стадії змагання за кубок. Обидва рази «Карпати» виграли. 

Головний тренер львівських "Карпат" Олександр Севідов про результат жеребкування 1/8 фіналу Кубка України:

"Жереб сліпий. Доводиться його сприймати таким, яким він є. З одного боку, хотілося, щоб на цій стадії турніру нам у суперники не попався один із грандів, а з іншого - "Карпати" завжди вважалися кубковою командою. Будемо битися".

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич: 

"Це сліпий жереб. Могла попастися і сильніша команда, але попалися "Карпати". В принципі, нормальний жереб. Вони обіграли "Шахтар", а "Динамо" програли в кінці. Напевно, команда додає. Це для нас третя гра, бо до цього останні дві гри ми грали не зовсім основним складом. Ми не ставили якісь надзавдання на Кубок, оскільки були задіяні і в єврокубках, і в чемпіонаті. Для нас ці турніри були важливіші. А як буде зараз - подивимося, адже до гри ще місяць".

Про це повідомив сайт football24.ua.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів