"Карпати" мріють перемогти "Металіст" утретє

16:01 30 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Сьогодні о 17:00 на площі Ринок у Львові розпочнеться грандіозний фанатський марш. А матч 1/8 фіналу Кубка України розпочнеться о 20.00 на стадіоні "Україна".

Львівські "Карпати" утретє зіграють в 1/8 фіналу Кубка України проти харківського «Металіста». Двічі поспіль «Карпати» перемагали харків’ян з величезними потугами, і це при тому, що «синьо-жовті» приїжджали до Львова без низки гравців основи. Цього разу керівництво «Металіста» поставило перед командою чітке завдання – виграти Кубок України. Тож на кубковий матч у Львові харків'яни налаштуються дуже відповідально.

Кілька днів тому «Металіст» не без проблем переміг «Карпати» в матчі чемпіонату - 2:1. Однак гра «зелено-білих» у другому таймі насправді приємно здивувала. Команда Олександра Севідова, на думку як експертів, так і самих гравців «Металіста», принесла підопічним Мирона Маркевича чимало клопотів, окрім того, відрізками, повністю перегравала свого опонента – лідера чемпіонату, команди, що не програвала у цьому сезоні в жодному турнірі.

Що чекає на уболівальників сьогодні? Можна не сумніватися, що «Карпати» будуть заряджені по вінця. Цього вимагатиме керівництво, тренери та уболівальники. Але попри величезне бажання пробитися до чвертьфіналу, «левам» не можна губити голови і дозволяти емоціям брати верх над холоднокровністю. Величезні надії будуть покладені на оборону. Безперечно, Олександр Севідов врахує недоліки попереднього матчу, зверне гравцям увагу на ряд моментів, через які «Карпати» пропустили у першому таймі два м’ячі. Звісно ж, не менші сподівання будуть покладені на атаку. Попри якісну гру, «Карпати» не реалізували з півдесятка моментів.

Можна припустити, що тактичних несподіванок тренери не запропонують. У «Металіста» просто нічого змінювати – команда і так на ходу, а високий клас легіонерів дозволяє їм самотужки вирішити долю матчу. Щодо «Карпат», то Олександр Севідов не зможе розраховувати на Младена Бартуловіча, його замінять Денис Васін та Сергій Зеньов, які, швидше за все, поділяться флангами. Однак зміни можуть бути в центрі поля. Дмитро Льопа у Харкові не вразив, натомість Валерій Федорчук на його позиції діяв куди продуктивніше. Тому не виключений варіант появи в основі Андрія Ткачука.

О 17:00 на площі Ринок розпочнеться грандіозний фанатський марш, який підтримає команду всіма можливими способами не лише на вулицях міста, але й на стадіоні «Україна».

Кубок України. 1/8 фіналу. «Карпати» (Львів) – «Металіст» (Харків)

30 жовтня. Початок – 20:00. Стадіон «Україна».

Арбітр – Сергій Бойко (Київська обл.). Асистенти арбітра: Андрій Мотика (Тернопіль), Максим Чертоляс (Черкаси).

Четвертий арбітр – Ігор Бицкало (Одеса). Інспектор ФФУ – Олег Зубарєв (Слов’янськ, Донецька обл.). Делегат ФФУ – Борис Гореліков (Чернівці).

• Травмовані: Марлос, Клейтон Хавьєр, Павло Ксьонз.

• Дискваліфікований – Младен Бартуловвіч. 

Орієнтовні склади команд (версія інформаційного центру ФК «Карпати»):

«КАРПАТИ»: Ільющенков – Пашаєв, Балажіц, Пластун, Костевич – Ткачук, Голодюк – Зеньов, Федорчук, Васін – Гладкий.

«МЕТАЛІСТ»: Горяінов – Пшеничних, Папа, Моледо, Азеведо – Краснопьоров, Едмар – Соса, Бланко, Гомес – Гоменюк. 

Про це пише Інформаційний центр ФК «Карпати».

Тим часом головного тренера "Металіста" Мирона Маркевича, який пропустив останній матч чемпіонату України проти "Карпат", виписали з лікарні. Напередодні гри внаслідок зіткнення у матчі ветеранів Маркевич змушений був терміново звернутися до лікарів і переніс операцію, яку було проведено вдало. Маркевича виписали із лікарні і вже найближчим часом він зможе повернутися до повноцінної роботи, - повідомляє офіційний сайт клубу.

У кубковому поєдинку проти "Карпат" діями харків’ян керуватиме його асистент Ігор Рахаєв, а от у наступній грі чемпіонату України проти "Ворскли", найочевидніше, місце на тренерській лаві "Металіста" посяде уже Маркевич.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів