Футболісти дніпропетровського «Дніпра» підтримали поранених воїнів у львівському госпіталі

10:16 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Справжня Варта»

Крім самої присутності Коноплянки, Федецького, Ротаня та Маркевича, зірки футболу потішили поранених військових ексклюзивною сувенірною продукцією клубу.

9 листопада, у Львові відбувся надважливий матч між грандами українського футболу: донецьким «Шахтарем» та дніпропетровським «Дніпром», який завершився нічийним рахунком. На відміну від гірників, які у зв`язку із важкою політичною та військовою ситуацією у своєму місті, переїхали до міста Лева на тривалий період, дніпряни прибули до Львова лише за день до поєдинку і відразу ж попрямували до військового госпіталю.

Зірки «Дніпра» навідались до хлопців, які отримали серйозні поранення під час участі у АТО й зараз перебувають на лікуванні. Отримати автограф та світлину на пам`ять могли всі охочі бійці. Крім самої присутності Коноплянки, Федецького, Ротаня та Маркевича, зірки футболу потішили поранених військових ексклюзивною сувенірною продукцією клубу.

Повідомляючи про це, інтернет-видання «Справжня Варта», додає також, що перед тим, як завітати у військовий госпіталь у Львові, гравці «Дніпра»  з'їздили в селище Гвардійське, де дислокується 25-та окрема Дніпропетровська повітряно-десантна бригада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів