ФК «Львів» зіграє в Туреччині три матчі

13:50 11 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fclviv.com.ua

ФК «Львів» повернувся з відпустки.

Про це повідомили в інформаційній службі футбольного клубу «Львів», де також розповіли: «Футболісти, тренерський штаб та персонал команди зібралися на базі львівського клубу у Винниках. У місці розташування «синьо-золотих левів» відбулася зустріч команди з керівництвом, в якій взяли участь поки лише українські гравці. Бразильські футболісти прибудуть до міста Лева за тиждень – перед самим відправленням команди на тренувальний збір до Туреччини».

«Генеральний директор клубу Андрій Паньків та головний тренер «містян» Юрій Бакалов презентували команді нового представника тренерського штабу – Віталія Шпанюка. Досвідчений 47-річний фахівець буде опікуватися фізичною підготовкою гравців. Він вже співпрацював з Бакаловим за часів роботи керманича «Львова» в київському «Арсеналі». Також в активі Шпанюка – трирічна праця у штабі національної збірної команди України, з якою Віталій Васильович пробився на чемпіонат Європи 2016 року до Франції», – поінформували в прес-службі футбольного клубу «Львів».

«До 17 січня «синьо-золоті леви» комбінуватимуть підготовчий процес – у дні з одним тренуванням гравці виконуватимуть бігову роботу у манежі стадіону СКА у Львові, а режим дворазових тренувань передбачатиме тренажерний зал вранці та футбольне поле ввечері, де підопічні Юрія Бакалова працюватимуть переважно над тактикою. 18 січня ФК «Львів» вирушить до турецького Белека», – розповіли в інформаційній службі футбольного клубу «Львів».

«Львівська команда готуватиметься до весняної частини сезону 2018-2019 років у два етапи – з 19 січня до 4 лютого та з 8 до 20 лютого. На поточний момент є домовленості з трьома колективами, з якими «Львів» проведе спаринги на турецькому зборі – грузинський «Динамо» (Тбілісі), чеський «Банік» (Острава») та чемпіон Вірменії «Алашкерт». Про дати контрольних матчів буде повідомлено пізніше», – повідомили в прес-службі футбольного клубу «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів