ФК «Львів» прийматиме «Олімпік»

09:30 10 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: arenalviv.com

Матч 15-го туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги між футбольним клубом «Львів» і донецьким «Олімпіком» розпочнеться в суботу, 10 листопада, на стадіоні «Арена Львів» о 14:00.

ФК «Львів» розпочав підготовку до поєдинку з донецьким «Олімпіком» на тренувальній базі у Винниках ще у вівторок. Львів’яни серйозно налаштовуються на прийдешню гру, адже після перемоги на столичним «Арсенал-Київ» вони охочі продовжити тішити вболівальників у рідних стінах.

До того ж, «містяни» прагнуть реабілітуватися за останню невдачу у чемпіонаті – у поєдинку з «Ворсклою» у Полтаві. Тим не менш, наставник «Львова» очікує складне та принципове протистояння, оскільки обом його учасникам необхідно набирати максимум очок, щоб боротися за вихід до першої шістки команд УПЛ.

Головний тренер футбольного клубу «Львів» Юрій Бакалов зазначив: «Олімпік» – хороша, збалансована та досвідчена команда. Вони зазнали невдач в трьох останніх офіційних зустрічах і тому, не маю ніяких сумнівів, будуть налаштовані на нашу гру по-максимуму. Новий наставник В’ячеслав Шевчук вже впроваджує свої тренерські ідеї у життя команди, також донеччани посилилися кількома досвідченими виконавцями, які, певен, допоможуть їм у виконанні поставлених завдань на сезон.

Юрій Бакалов вважає: «Як завжди, нас чекає складний матч, але коли вони були простими? Тільки демонструючи повну функціональну та психологічну готовність, викладаючись на полі на усі 100% та дотримуючись установки на гру, можна досягати перемог. Сподіваюсь, хлопці вже залишили позаду як тріумф над «Динамо» у Києві, так і прикру поразку від «Ворскли» у Полтаві. Нам потрібно рухатися далі і у кожній грі змагатися за три очки».

На жаль, через перебір жовтих карток матч з «олімпійцями» пропустить найкращий бомбардир клубу Бруно. Однак, свої дискваліфікації у чемпіонаті вже відбули бразильці Тейлор та Сабіно, які зможуть підсилити львів’ян у майбутній грі. Також у загальній групі вже тренується захисник Сергій Воронін, який невдовзі повернеться на футбольне поле.

Матч футбольного клубу «Львів» і донецького «Олімпіка» розпочнеться в суботу, 10 листопада, на стадіоні «Арена Львів» о 14:00, а транслюватиметься на телеканалі «Футбол 2».

Про це повідомили в інформаційній служба футбольного клубу «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів