ФК «Львів» презентував своїх новобранців

23:12 20 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: glusco.swiss

У п’ятницю, 20 липня, на «Арені Львів» відбулася передсезонна прес-конференція футбольного клубу «Львів» перед початком чемпіонату України серед команд прем’єр-ліги сезону 2018-2019 років.

Про це повідомили в інформаційній службі ФК «Львів», де також розповіли: «В урочистій зустрічі з журналістами взяли участь генеральний директор ФК «Львів» Андрій Паньків, в.о. директора «Арени Львів» Юрій Майборода, головний керуючий директор ТОВ «Глуско Рітейл» Віталій Вандич, головний тренер «синьо-золотих левів» Жилмар Тадеу да Сілва, а також капітан львівського колективу Олександр Бандура».

Андрій Паньків запевнив на початку прес-конференції: «З цього дня цікавого та захоплюючого футболу найвищого ґатунку у нашому місті стане більше, адже цього літа відбулося народження нового та унікального проекту, який має на меті чимало амбітних цілей. Клубний менеджмент провів кропітку та прискіпливу роботу з комплектації тренерського штабу та колективу, який зумів би вже незабаром вести гідну конкуренцію з грандами вітчизняного футболу та посісти призові місця в українській першості, аби у подальшому спробувати свої сили в європейських турнірах».

Натомість в.о. директора львівської арени Юрій Майборода зазначив: «Арена Львів» має великий шлейф господарських проблем, але це не відбиватиметься на умовах, які матимуть ФК «Львів» та уболівальники, що приходитимуть підтримати улюблену команду. Ми плануємо тривалу співпрацю з ФК «Львів» і плануємо забезпечити усі необхідні умови для проведення футбольних матчів на найвищому рівні».

Своєю чергою головний керуючий директор ТОВ «Глуско Рітейл» Віталій Вандич відзначив у своєму виступі: «Компанія «Глуско» підтримує молоду і перспективну команду – ФК «Львів». Ми віримо у юні таланти, цілеспрямованість і запал. Бажаємо успіхів команді та її новачкам у сезоні і сподіваємося, що титульний спонсор зробить вагомий внесок у розвиток як львівського клубу, так і українського футболу».

А наставник «городян» Жилмар резюмував: «ФК «Львів» – великий проект українського футболу. 15 років тому подібним чином розпочинав працювати «Шахтар». Знаю, що я є першим бразильським тренером в історії найвищого українського дивізіону. Це великий шанс у моїй тренерській кар’єрі. І я на 100% вірю, що у нас все вийде».

Голкіпер та капітан «синьо-золотих левів» Олександр Бандура привітав усіх присутніх з початком чемпіонату і висловив сподівання: «Він буде таким же цікавим та інтригуючим, як і попередні розіграші прем’єр-ліги. Сподіваюся, ми порадуємо наших вболівальників хорошою грою, а керівництво – хорошими результатами згідно цілей, які перед нами поставлені».

«Після цього відбулося представлення новачків клубу – у літнє міжсезоння новеньку форму команди з міста Лева приміряли одразу одинадцять виконавців – шість бразильців та п’ять вітчизняних футболістів. Публіка оплесками зустріла презентацію Тейлора, Бруно, Панамбі, Аугусто, Сабіно, Мартана, Вадима Парамонова, Сергія Вороніна, Олександра Голікова та Вадима Янчака, які з рук генерального директора клубу Андрія Паньківа отримали футболки з номерами, затвердженими у заявці клубу на сезон. Ще один новачок команди голкіпер Богдан Друзь не зміг взяти участі в офіційному заході, вирушивши до розташування команди U-21», – поінформували також у прес-службі ФК «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів