"Для "Карпат" у Лозанні, в CAS, зроблять окрему кімнату", - екс-тренер Павло Кучеров

15:09 14 жовтня 2013 р.

Фото до новини

На офіційному сайті ФК "Карпати" поки що ніяк не коментують висловлювання екс-тренера Кучерова.

"Президент клубу звільнив мене від займаної посади виконувача обов'язків головного тренера команди, після чого я відразу написав відповідну заяву, заповнив всі документи, щоб вони не звільнили мене за прогули, тому що від цього керівництва можна всього чекати. Потім я чекав розрахунку, але так його і не дочекався. Чекав, і тільки через три-чотири місяці подав заяву до палати з вирішення спорів при ФФУ.

У "Карпатах" вистачає фахівців, які знають більше, ніж тренер і ліпше розбираються у футболі, тільки після чергового матчу, а не на практиці. У час моєї роботи на чолі команди я піддавався постійному тиску, шантажу, втручанню в роботу. Але навіть при цьому я вдячний долі, що мені вдалося там попрацювати, адже як тренер я набирався досвіду. 

Мені дуже шкода, що "Карпати" дозволяють собі так ставитися до тренерів, гравців і людей, що працюють в клубі, клубі з футбольного регіону з хорошими традиціями і відмінними уболівальниками. Але, на жаль, те, як у цьому клубі працюють керівники - стало вже стандартною практикою... Це стосується не тільки мене, а й інших тренерів, футболістів, які мали великі проблеми з клубом: Федецький, Кузнєцов та інші. Думаю, для "Карпат" скоро зроблять у Лозанні, в CAS, окрему кімнату, щоб вони там засідали", - сказав Кучеров.

Про це повідомив football24.ua з посиланням на Football.ua.

На офіційному сайті ФК "Карпати" поки що ніяк не коментують висловлювання екс-тренера Кучерова.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів