Депутати ЛМР передбачили для облаштування спортмайданчиків мільйони гривень

18:40 30 січня 2017 р.

У міськраді розповіли про те, де облаштовуватимуть цього року сучасні спортивні майданчики у Львові.

У Львівській міськраді запевнили сьогодні, 30 січня, що цього року будуть продовжені роботи з облаштування спортивних майданчиків на території середньоосвітніх шкіл міста №67 та №44 та навчально-виховного комплексу «Школа-ліцей «Оріяна». Як зазначено в повідомленні ЛМР, комунальне підприємство «Спортресурс» працюватиме над новими осередками спорту на вулицях Марка Вовчка й Чорноморській та проспекті Чорновола,45.

Окрім того, у планах – обл.аштування сучасного баскетбольного поля з поліуретановим покриттям та трибунами на вулиці Винниченка. А в рамках громадського бюджету буде реалізовано проект по створенню майданчика для гри в петанг на вулиці Винниченка», – запевнили також у ЛМР.

Керівник управління молоді та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер розповів: «Ми маємо добрий результат роботи у минулому році, адже сучасні спортивні майданчики з штучним покриттям появилися на вулиці Тернопільській, Кошиці, Кастелівці. Найбільший у місті майданчик для стріт воркауту тепер є на Винниченка. А учні середньоосвітньої школи №98 також отримали новий спортивний майданчик».

Про це повідомили сьогодні, 30 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Загалом у бюджеті розвитку міста на ці роботи передбачено близько шести мільйонів гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів