Борис Джонсон не встигне домандрувати зі Львова до Вроцлава на матч Україна - Англія

15:45 9 вересня 2023 р.

Фото до новини

Трансляція сьогоднішнього матчу пройде на місцевих телеканалах суспільного мовлення і на телеканалі «Футбол Перший» медіасервісу MEGOGO.

Про це повідомляє УАФ, пише Dailylviv.com.

Сьогодні в польському Вроцлаві на стадіоні «Тарчинський-Арена» збірна України проведе формально домашній матч відбору Євро-2024 у групі С проти команди Англії (початок зустрічі — о 19.00 за київським часом). Команда Англії посідає в рейтингу ФІФА, який було опубліковано 20 липня, четверте місце. Збірна України - на 24-й позиції.

Сьогоднішній поєдинок проти Англії стане для збірної України вже 10-м матчем з цим суперником в історії.

Англія - Україна: сьогодні у Вроцлав прибуде партнер Мессі з Інтера Маямі

На території Польщі синьо-жовті до цього грали одразу в чотирьох містах: у Хожуві проти Польщі (1:1, відбір ЧС-2002, 0:2, товариський матч), у Варшаві проти Польщі (3:1, відбір ЧС-2014), у Кракові проти Косова (3:0, відбір ЧС-2018) та Шотландії (0:0, Ліга націй) й у Лодзі проти Вірменії (3:0, Ліга націй) та Ірландії (1:1, Ліга націй).

Сьогоднішній матч збірна України проведе в жовтому комплекті форми. Англійська команда зіграє в червоній формі.

Заявка збірної України на матч з Англією:

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Богдан Михайліченко, 4. Сергій Кривцов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Георгій Судаков, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Владислав Ванат, 19. Денис Попов, 20. Єгор Назарина, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін.

З тих футболістів, які зараз перебувають у таборі збірної України, до заявки не потрапили Олександр Тимчик, Олександр Зубков та Олександр Піхальонок. 

Сьогодні в групі С відбудеться ще один поєдинок: у Скоп’є Північна Македонія прийматиме Італію (початок зустрічі — о 21.45 за київським часом).

Деякі читачі Dailylviv.com висловлювали сьогодні припущення, що експрем'єр Британії Борис Джонсон прибув до Києва, а звідти до Львова з таким планом, щоб також побувати у Вроцлаві на футбольному матчі національних збірних Англії та України. Версія цікава, але, судчи з графіку візиту Джонсона у Львові, нереальна. 

З аеропорту у Ряшеві (Республіка Польща) сьогодні ще є рейс о 19.30 до Лондону, але немає авіапольоту до Вроцлава. А подолати понад 600 км зі Львова до Вроцлава автомобілем за три години - до початку зустрічі - так само неможливо.

Так що Борису Джонсону ніяк не вдалося б стати глядачем футбольного матчу на стадіоні у Вроцлаві. 

Раніше:

Борис Джонсон у Львові одержав звання Doctor Honoris Causa в університеті Франка

Борис Джонсон у Львові: що відвідав (фото)

Борис Джонсон приїхав до Львова (відео, доповнено)

Англія - Україна: сьогодні у Вроцлав прибуде партнер Мессі з Інтера Маямі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів