«Арену Львів» покарали не за червоно-чорні прапори, – FARE

11:30 24 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: ua-football.com

Про це заявив координатор програм міжнародної організації «Футбол проти расизму в Європі» по Східній Європі Павло Клименко.

Газета «Сегодня» цитує сьогодні, 24 жовтня, такі запевнення Клименка: «Мене дивують пересмикування, ніби FARE (міжнародна організація «Футбол проти расизму в Європі». – Ред.) забороняє червоно-чорні прапори... Жодного дисциплінарного провадження стосовно червоно-чорних прапорів з подачі FARE відкрито не було. На матчі у Львові були зафіксовані расистські дії та неонацистські банери. Мова про червоно-чорні прапори не йде».

Але, як повідомляв «ЩЛ», під час матчу збірної України в Сан-Марино представник Міжнародної федерації футболу ФІФА вилучав у вболівальників червоно-чорний прапор, які, однак, відбили його у цього функціонера. Інформував «ЩЛ» і про те, що дисциплінарний комітет ФІФА заборонив проводити на стадіоні «Арена Львів» матчі турнірів під егідою ФІФА до закінчення відбору на чемпіонат світу 2018 року, бо повірив свідченням FARE, що 6 вересня під час матчу збірних України й Сан-Марино на стадіоні «Арена Львів» вболівальники першої з них нібито демонстрували расизм і нацизм. Повідомляв «ЩЛ» і про те, що боротьбою з «расизмом» на «Арені Львів» маскують великий бізнес.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів