Андрій Шевченко підписав у Львові контракт з "Епіцентром" Гереги

16:17 7 червня 2020 р.

Фото до новини

Головний тренер національної команди працюватиме зі збірною України до кінця 2022 року. На це сподівається УАФ.

Збірна України виступатиме на Євро-2020 під керівництвом Андрія Шевченка. Сьогодні, 7 червня, наставник одержав нову угоду з УАФ. Андрій Шевченко може залишитися головним тренером національної команди. Новий контракт із 43-річним фахівцем розрахований на 2,5 роки – до кінця 2022-го. Про це повідомив очільник УАФ Андрій Павелко на спеціальній прес-конференції, повідомляє Футбол24

Чинна угода наставника завершувалася в липні. Якщо Андрій Шевченко і його помічники підпишуть контракт, то, відповідно, до чемпіонату Європи-2020 збірну України готуватимуть саме вони – Андрій Шевченко, Мауро Тассотті, Педро Харо, Андреа Малдера та Олександр Шовковський. Як відомо, Євро-2020 пройде влітку наступного року.

Нагадаємо, Андрій Шевченко став головним тренером збірної України у 2016 році, після завершення чемпіонату Європи. Перед тим легендарний форвард був асистентом Михайла Фоменка, а робота зі збірною стала для нього першим самостійним тренерським досвідом. Під керівництвом Шевченка "синьо-жовті" не змогли кваліфікуватися на ЧС-2018, але виграли свою групу Ліги націй, піднявшись у елітний дивізіон, а також кваліфікувалися у фінальну частину Євро-2020 з першого місця групи.

Андрій Шевченко заявив сьогодні на брифінгу у Львові, що формально його контракт ще не підписаний - він розглядає його. Виступаючи російською мовою, Шевченко у слові "украинский" постійно робить неправильний наголос на букву "а". 

А поки що головний тренер національної збірної Андрій Шевченко і власник мережі "Епіцентр" - титульного спонсора головної футбольної команди України -  Олександр Герега підписали у Львові ще й меморандум про співпрацю-індивідуальний контракт. Як повідомляє сайт УАФ, сторони обмінюватимуться інформацією з метою створення єдиного інформаційного поля, проводитимуть інформаційні та промо-кампанії, засідання та круглі столи, пов’язані зі спільною діяльністю ТОВ «Епіцентр К» та головного тренера збірної України щодо реалізації відповідних проектів та програм розвитку. У планах — заходи щодо посилення участі громадськості в популяризації та розвитку футболу в Україні, у тому числі дитячого та юнацького.

На стадіоні «Арена Львів» сьогодні працював 23-й конгрес Української асоціації футболу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів