9-10 квітня у Львові відбудуться міжнародні змагання танцюристів (+відео)

12:40 9 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: пр

У суботу в танцювальному залі СК «Грація» на території торгівельно-розважального комплексу «Південний» на вулмці Щирецькій (№36) відбудуться 28-мі міжнародні, Всеукраїнські рейтингові змагання з танцювального спорту «Срібний Едельвейс 2016».

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«На змаганнях будуть представлені учасники з усіх областей України. За попередньою реєстрацією очікується участь 1200 спортсменів та 2000 глядачів. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив: «Чудово, що така  значна кількість учасників, які візьмуть участь у цих змаганнях. Танці – це один із тих видів спорту, який стимулює до зростання загальнолюдської культури поведінки та морального росту рівня нашого сучасного суспільства».

Як зазначають організатори, метою проведення цих змагань є подальший розвиток і популяризація спорту в області, підвищення рівня майстерності спортсменів та виявлення кращих спортсменів для участі у чемпіонатах та кубках України із танцювального спорту. Та, перш за все, це популяризація і залучення до занять таким прекрасним видом спорту, як танці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів