26 грудня вперше відбудуться унікальні змагання «Lviv Workout Battle»

10:40 26 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

На стадіоні «Арена Львів» встановлюватимуть рекорд.

«26 грудня, у суботу, з 15.00 до 19.00 у приміщенні фан-кафе стадіону «Арена Львів» проходитимуть унікальні спортивні змагання «Lviv Workout Battle», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Участь у змаганнях візьмуть близько 30 кращих спортсменів з Львівської та інших областей України. Учасники змагатимуться у кількох основних дисциплінах: батли на турніках; підтягування на перекладині з додатковою вагою +32 кг; віджимання на брусах з додатковою вагою +48 кг; встановлення рекорду Львова у номінації «Виходи на дві». 

У програмі заходу також заплановані показові виступи однієї з найсильніших в Україні команд, винахідників власного унікального стилю, – «Workout Style» (Миколаїв). Організатором змагань «Lviv Workout Battle» виступили: Львівський ОВП ВГО «Стріт Воркаут Україна», спортивний клуб «Легіон», стадіон «Арена Львів».

Подібні змагання вперше проходитимуть у закритому приміщенні з використання спеціальних переносних конструкцій. Організатори запрошують усіх охочих долучитись до яскравого і видовищного світу вуличних тренувань.

Окрім можливості переглянути змагання, глядачі «Lviv Workout Battle» також зможуть спробувати і свої власні сили у конкурсах серед хлопців, дівчат та дітей і отримати корисні призи. Змагання проходитимуть у приміщенні фан-кафе стадіону «Арена Львів» (Львів, вулиця Стрийська, 199, вхід з боку кас). Вхід для глядачів вільний.

«Workout» – (укр. «вуличне тренування») – масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об'єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики у міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів